Piger Gaar Ved Strandkant

Årsrapporter

Seneste årsrapport

2019

2019 var et historisk år for Andel, hvor koncernen igen leverede et meget tilfredsstillende resultat og gennemførte købet af Radius Elnet og Ørsteds privatkunde- og udelysforretning. En afgørende handel, der sikrer et stærkt fundament for den fremtidige koncern.

Læs årsrapporten

6,9

mia. kr. nettoomsætning

9,8

mia. kr. var årets resultat

998+

medarbejdere

Citat

"Andel er stærkt rustet til at tage ansvar for den digitale og grønne omstilling i Danmark"

Jesper Hjulmand, administrerende direktør - Andel

Mor Og Soen Med Computer
God selskabsledelse

Selskabsledelse

Aktivt ejerskab og værdiskabelse for vores andelshavere. Det er nogle af de vigtige emner i anbefalinger for god selskabsledelse, som Andel følger. Som forbrugerejet energi- og fibernetkoncern er det en forudsætning, at vi kan sikre transparens for vores ejere.

Andels bestyrelse og ledelse efterlever de 15 anbefalinger for god selskabsledelse og aktivt ejerskab, som Dansk Energi har formuleret. Hvert år gør vi status over koncernens arbejde med god selskabsledelse.

Se rapporten for 2019
Soen Paa Skuldre Af Far

Ansvarlighed

CSR - det handler om at gøre en forskel

Mere om CSR

En af vor tids allervigtigste samfundsmæssige opgaver er omstillingen til vedvarende energi. Som en af landets største energi- og fibernetkoncerner spiller Andel en afgørende rolle i omstillingen til et grønt og bæredygtigt samfund med en fortsat stabil energiforsyning.