Andel i energien

Energien

Vi er en del af hverdagen – og fremtiden

Vi ved, at hvis vores moderne liv skal fastholdes og udvikles, så skal der tænkes nyt.

Andel investerer langsigtet i vedvarende energiløsninger. Uanset om du bor tæt på marker, nær ved stranden eller midt i byen, så vil vi sikre dine muligheder for at leve det liv, du gerne vil. Via vores datterselskaber giver vi dig markedets bedste energiløsninger og den skarpeste kunderådgivning.

Vi er en del af ambitiøs grøn omstilling, når vi investerer i havvindmøller, ladeinfrastruktur og visionære energiløsninger. Og når bilen er ladet op, pæren lyser, og internetforbindelsen er i top, gør det ikke bare livet nemmere og mere behageligt. Det giver dig værdi, frihed og muligheder. Det gør dig i stand til at leve livet.

Andel er en del af hverdagen, en del af arbejdslivet, en del af Danmark. Og vi tager ansvar for at skabe en fælles fremtid – for vores kunder vores andelshavere og vores omverden.

Andels havvindmøllepark

Vindenergi til 200.000 husstande

Hvert år producerer Andels havvindmøllepark, Rødsand 2 vindenergi svarende til 200.000 husstandes årlige elforbrug i regionen.

Energi

Vil du spare på energien?

Andels datterselskaber hjælper hver dag 1,4 mio. kunder med innovative kundeløsninger og professionel rådgivning. Målet er, at du kan udnytte energien optimalt – og dermed reducere forbruget og dit CO2-aftryk.

Elbiler

Vi vil gøre det let at køre elbil

Før 2025 vil vi via vores datterselskab Clever have etableret over 10.000 offentlige ladepunkter i hele Danmark – inkl. et stigende antal ultrahurtige ladestationer.
Energilager

Vi lagrer vindenergi i varme sten

Andel står i spidsen for en banebrydende løsning i den grønne omstilling i form af et energilager, hvor energi fra vindmøller lagres i 600 grader varme sten. Energilageret fungerer på den måde, at overskudsenergi fra vindmøller bruges til at varme sten op til 600 grader. Når der igen er behov for energien, ledes varmen igennem en generator, som skaber strøm og restvarmen ledes til fjernvarmen.