Energiproduktion

5,01%

er vores ejerandel af Ørsted.

98,8%

var oppetiden på Andels havvindmøller i 2019.

200.000

danske husstandes elforbrug dækkes hvert år af Andels havvindmøller i Rødsand 2.

Rødsand 2

Gennem havvindmølleparken Rødsand 2 Offshore Windfarm AB bidrager Andel med produktion af vindenergi, og parken producerer energi svarende til 200.000 husstandes årlige energiforbrug.

I Andel arbejder vi på at fremme en bæredygtig fremtid – gennem målrettede strategiske investeringer i vedvarende energikilder.

Ørsted

Gennem en ejerandel på 5,01% i Ørsted A/S er Andel-koncernen engageret i udviklingen af bæredygtig energiproduktion og havvindkraft i det meste af verden.

Ejerskabet har rødder tilbage i koncernens medejerskab af energiproduktion i Danmark gennem 100 år. Andel ønsker at være til stede i hele værdikæden fra produktion til slutkundesalg.

Tryggevælde Solpark

Andel købte Tryggevælde Solpark af European Energy i december 2022, der forsat varetager driften. Solparken er beliggende i nærheden af Faxe og dækker et areal svarende til ca. 100 fodboldbaner. Solparken producerer ca. 60.000 MWh om året. Det svarer i runde tal til 15.000 husstandes årlige elforbrug.

Skriv til os

Du er meget velkommen til at kontakte os. Vi lover at vende tilbage så hurtigt som muligt og beklager, at vi har travlt.

Lige nu har vi 10-12 dages behandlingstid på mails.

Dit navn*
Din adresse*
Type*
*
Accepterede filtyper: jpg, png, pdf, docx, xlsx, Maks. filstørrelse: 10 MB.
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.