Kvinde Lytter Ved Moede

Om repræsentantskabet

Valg til Andels repræsentantskab

Andel søger nye energikilder - er det dig?

Vil du sætte dit aftryk på vækst og udvikling i din by og i vores fælles samfund? og har du lyst til at få indflydelse på en af Danmarks største virksomheder? Så er du måske en af de kandidater, vi leder efter til vores repræsentantskab. Lige nu kan du komme på stemmesedlen, hvis du bor eller har sommerhus i valgområderne Odsherred, Roskilde, Slagelse, Solrød eller Sorø.

Tjek din postkasse. Du har modtaget en folder, hvis du er andelshaver og kan stille op til valg. Meld dig som kandidat senest 31. januar 2022.

Stil op
Andel Rep Valg
Kvinde Klapper Og Smiler Under Moede
Repræsentantskabet

Indflydelse på regionens fremtid

Repræsentantskabet er Andels øverste myndighed, og dets vigtigste opgave er at repræsentere vores 400.000 andelshavere, når vi udvikler vores fælles virksomhed. Repræsentanterne følger og drøfter løbende udviklingen i virksomheden, energisystemet og den grønne omstilling af vores samfund. Det er desuden repræsentanterne, der vælger Andels bestyrelse – og som repræsentant, har du selv mulighed for at stille op til valg i Andels bestyrelse.​

Repræsentantskabet mødes fire gange om året, hvor årsregnskab, virksomhedens mål og planer, energimarkedet og forventninger til fremtiden gennemgås.

Som medlem af repræsentantskabet, er du valgt for en periode på fire år ved en demokratisk afstemning blandt andelshaverne i 15 valgområder.

Som andelshaver kan du stemme og stille op til valg i repræsentantskabet, og du er andelshaver, hvis du har sommerhus eller hus i Cerius’ forsyningsområde. 

Læs mere om repræsentantskabet