Kvinde I Vindue Storby

Vi arbejder for dig

Andel kæmper for CO2-reduktion og digitale muligheder, når vi investerer i fibernet, vindmøller, ladeinfrastruktur til elbiler og smarte energiløsninger.


2,8 mio.

kundeforhold er i fokus, når vi skaber værdi i hverdagen.

1.700

kolleger tager ansvar for at skabe en fælles fremtid.

400.000

sjællandske andelshavere er medejere af alt det, vi skaber i fællesskab.

Produktion af vindenergi

Bæredygtig energiproduktion

Gennem havvindmølleparken Rødsand 2 bidrager Andel med produktion af vindenergi, og parken producerer energi svarende til 200.000 husstandes årlige energiforbrug. Gennem en ejerandel på 5,01% i Ørsted er Andel engageret i udviklingen af bæredygtig energiproduktion og havvindkraft i det meste af verden.

Læs mere
Piger Gaar Ved Strandkant
Kvinde Venter Paa Opladning Af Elbil
Distribution af energi

Vi leverer 40% af strømmen i Danmark

Netselskaberne Cerius og Radius forsyner tilsammen over 1,4 millioner netkunder med strøm. Det svarer til ca. 40% af den samlede elforsyning i Danmark. Målet for begge elnetselskaber er effektiv drift og forsyningssikkerhed via vedvarende udbygning af elnettet, så det kan håndtere øget decentral produktion og forbrug af klimavenlig el. Netselskabet Cerius drifter og udvikler elnettet i Nordvest-, Midt- og Sydsjælland, Lolland-Falster og øerne. Netselskabet Radius drifter og udvikler elnettet i Københavnsområdet, Nordsjælland og dele af Midtsjælland.

Læs mere
Fiberinfrastruktur

Hurtigt internet til andelshaverne

Andel løfter Syd-, Vest- og Midtsjælland, Lolland-Falster og øerne ud af den digitale ulighed med en investering på 3,4 milliarder gennem datterselskabet Fibia. Alle andelshavere tilbydes adgang til 1 Gb/s højhastighedsinternet inden 2023. Medejerskabet af Fibia giver Andel mulighed for at imødekomme andelshavernes behov for en fremtidssikker og hurtig internetforbindelse, at være med til at løse en samfundsopgave og styrke et attraktivt forretningsområde.

Læs mere
Piger Med Ipad I Haengekoeje
Kvinde Med Telefon Storby
Energisalg og kundeløsninger

Kundernes førstevalg

Gennem SEAS-NVE Strømmen, SEAS-NVE Energi og delejerskab på 40,5% af Energi Danmark udbyder Andel salg af el samt natur- og biogas til private og erhvervskunder. Målet er at være kundernes førstevalg inden for integrerede, digitale og fremtidssikrede kundeløsninger.

Andel mener, at elbiler er fremtiden, og derfor har vi sammen med energiselskabet NRGI investeret i elbiloperatøren Clever, der er førende leverandør af private og offentlige ladeløsninger til elbiler i Norden. Som Nordens største udbyder af e-mobilitet er Clever en vigtig strategisk aktør i omstillingen af transporten.

Læs mere

Andel-koncernen

Vores styrke forpligter

Andel er det største danske energi- og fibernetkoncern i ét samlet østdansk energisystem. Den styrkeposition skal bruges til at drive energisystemet i en grønnere retning. Det gør vi, når vi investerer visionært i vindmøller, fibernet, ladeinfrastruktur til elbiler og innovative energiløsninger.

Læs mere om koncernen