Far Og Soen Med Telefon Og Computer

Kundeløsninger

130.000

aktive brugere benytter appen Watts til at følge deres energiforbrug.

10.000

ladepunkter vil Clever have etableret i hele Danmark inden 2025.

285.000

gadelamper drives og vedligeholdes af SEAS-NVE Udelys og City Light.

Kvinde Med Telefon Storby
Kundeløsninger

SEAS-NVE Strømmen og SEAS-NVE Energi

Gennem SEAS-NVE Strømmen og SEAS-NVE Energi udbyder Andel-koncernen salg af el samt natur- og biogas til private og erhvervskunder med hovedvægt på det danske marked. Målet er at være kundernes førstevalg inden for integrerede, digitale og fremtidssikrede kundeløsninger.

Selskaberne fokuserer på at levere høj kundeservice, høj tilgængelighed i samspil med gennemskuelige og troværdige produkter og ydelser. Målet er at hjælpe dig med at få et godt overblik over dit energiforbrug som kunde, hvor du udnytter energien bedst muligt og reducerer dit CO2-aftryk.

Læs mere på seas-nve.dk

Læs mere på energi.seas-nve.dk

Mand Smiler Bag Planter
Engroshandel

Energi Danmark

Via Energi Danmark er Andel-koncernen engageret i engroshandel og erhvervssalg af energi i Nordeuropa. Energi Danmark tilbyder sine kunder en bred vifte af produkter inden for energihandel med mulighed for at skræddersy den optimale løsning for den enkelte. Dette kan både ske ved handel med energi her og nu eller ved at handle finansielle elkontrakter, hvor det er muligt at afdække et fremtidigt forbrug eller produktion.

Energi Danmark følger danske og øvrige nordiske erhvervskunder i deres ekspansion ud på de nære eksportmarkeder. Energi Danmark er i dag til stede i Sverige, Norge, Finland og Tyskland og forventer at være til stede på alle relevante europæiske markeder inden udgangen af 2024.

Læs mere på energidanmark.dk
Lysstyring

SEAS-NVE Udelys og City Light

Udelysforretningen i Andel drives af selskaberne SEAS-NVE Udelys og City Light. Selskaberne driver og vedligeholder 285.000 gadelamper og er leverandører af lysstyring til især kommuner i hele Danmark. Selskaberne udfører desuden installationsopgaver i forbindelse med renovering og nyetablering af anlæg.

Selskaberne vil være de førende leverandører i fremtidens digitale samfund og tilbyder en lang række intelligente og digitale løsninger til kommuner og dens borgere i både land og by. Ud over lysstyring, kan det være løsninger til intelligent trafikstyring.

Læs mere på seas-nve.dk
Drenge Tager Billeder Paa Fodboldbane