Drenge Gaar Med Fodbold

Søg en donation

Donation

Søg en donation fra Andel

Næste ansøgningsfrist er den 10. marts 2021 kl. 14.

Alle foreninger, initiativer og projekter i Cerius’ forsyningsområde, som har til formål at styrke det lokale fællesskab, kan søge donation hos Andel.

Se betingelser for ansøgning af donation
Donationer

Derfor uddeler Andel donationer

I Andel gør vi hver dag vores bedste for at skabe værdi for vores andelshavere og for det, vi har sammen i regionen. Vi ønsker med vores donationer at styrke det lokale fællesskab og udviklingen i regionen med initiativer, der er i overensstemmelse med vores værdier og ståsted som en andelsejet virksomhed.

Bliv klogere på Andel
 

Søg en donation

Du sender din ansøgning ved at udfylde formularen nedenfor. Husk at udfylde alle felter og undlade specialtegn som + & # ( ) < > = %

Tidligere modtagere

Se hvem der tidligere har modtaget donationer. Klik på hver enkelt modtager for at se, hvad pengene gik til.

Spred ordet

Fortæl om din donation

Vil du gerne fortælle omverdenen, at din forening, aktivitet eller initiativ har modtaget en donation fra Andel?

Vi har udarbejdet materialer med vores logo til fri afbenyttelse på de sociale medier. Nedenfor finder du formater til Facebook, LinkedIn og Instagram.

Ønsker du at få tilsendt et diplom, som du kan printe ud og hænge op i din forening, kan du sende en mail til kommunikation@andel.dk, og så sørger vi for at sende diplomet din vej.

Her kan du hente billeder til opslag på:
Facebook:
Profilbillede: Download
Coverbillede: Download
LinkedIn:
Profilbillede: Download
Instagram:
Profilbillede: Download

Brug #hashtags
Jeres historie kan nå ud til flere, når I benytter jer af hashtags. Et hashtag angives med tegnet "#" foran et emneord. Det gør det nemt at søge på historier, der hører til emnet. Et eksempel er #donation. I kan godt bruge flere hashtags til en historie. I kan for eksempel bruge et eller flere af disse hashtags, når I fortæller om donationen på de sociale medier:
#støttetafAndel
#donation
#fællesskab

Spørgsmål?

Har du spørgsmål?

Har du brug for hjælp, eller har du spørgsmål til vores donationsprogram, crowdfunding eller vores Ildsjælepris, er du velkommen til at skrive til os på kommunikation@andel.dk.