Henrik Ildsjaelepris2020

Indstil en ildsjæl

Indstil en Ildsjæl

Kender du en ildsjæl, der fortjener 25.000 kr.?

Næste ansøgningsfrist er den 10. oktober 2022 kl. 23:59.

Ildsjæle i regionen (Nordvest-, Midt- og Sydsjælland, Lolland-Falster og øerne.) gør en utrættelig indsats for at skabe aktiviteter og glæde i deres lokalområde. Det engagement og overskud vil vi i Andel gerne anerkende, og derfor uddeler vi hvert år en ildsjælepris til at give ekstra energi til at drive arbejdet videre.

Kender du en ildsjæl, der skaber aktiviteter, som binder folk sammen og giver nye fællesskaber i dit lokalområde? Så indstil din kandidat herunder. Husk, at du må indstille alle de ildsjæle, du har lyst til – så længe de gør en indsats i vores region. Du kan læse mere om betingelserne for at indstille lige her.

Se betingelser for indstilling af en ildsjæl
 

Du sender din ansøgning ved at udfylde formularen nedenfor. Husk at udfylde alle felter og undlade specialtegn som + & # ( ) < > = %. Vi anbefaler desuden at der udelades personfølsomme oplysninger i ansøgningen.


Farmor Huset Jesper Hjulmand
Ildsjæleprisen

Hvorfor uddeler Andel en ildsjælepris?

Med ildsjæleprisen ønsker vi at anerkende den store indsats, som lokale ildsjæle lægger for dagen i deres forening, aktivitet eller anden indsats for at styrke det lokale fællesskab i regionen. Hjælp os med at finde frem til årets lokale ildsjæl ved at nominere den eller de kandidater, som du mener fortjener et skulderklap og 25.000 kr. til at drive det gode arbejde videre.

Se mere om Andel

Spørgsmål?

Har du spørgsmål?

Har du brug for hjælp, eller har du spørgsmål til vores donationsprogram eller vores Ildsjælepris, er du velkommen til at skrive til os på kommunikation@andel.dk.