Kundeløsninger

570.000

aktive brugere benytter appen Watts til at følge deres energiforbrug.

20.000

ladepunkter vil Clever have etableret i hele Danmark inden 2025.

280.000

gadelamper drives og vedligeholdes af Andel Lumen.

Andel Energi

Gennem Andel Energi udbyder Andel-koncernen salg af el samt natur- og biogas til private og erhvervskunder med hovedvægt på det danske marked. Målet er at være kundernes førstevalg inden for integrerede, digitale og fremtidssikrede kundeløsninger.

Selskaberne fokuserer på at levere høj kundeservice, høj tilgængelighed i samspil med gennemskuelige og troværdige produkter og ydelser. Målet er at hjælpe dig med at få et godt overblik over dit energiforbrug som kunde, hvor du udnytter energien bedst muligt og reducerer dit CO2-aftryk.

Clever

Gennem Clever A/S, som er Nordens største udbyder af e-mobilitet og en vigtig strategisk aktør i omstillingen af transporten, driver Andel salg af ydelser inden for elektrisk mobilitet og opladning af elbiler. Clever vil inden 2025 have etableret over 20.000 offentlige ladepunkter i hele Danmark – inkl. et stigende antal ultrahurtige ladestationer.

Det er ambitionen at gøre det let at køre elbil. Det gør Clever ved at tilbyde hjemmeladeboks, installationsarbejde, adgang til ladepunkter i byer og på trafikale knudepunkter og en fast månedlig betaling. Let adgang til opladning og et tæt samarbejde med bilimportører og bilforhandlere i hele Danmark skal gøre det enkelt at vurdere kørselsøkonomien, når du skifter fra fossilt brændstof til elektricitet.

Energi Danmark

Via Energi Danmark er Andel-koncernen engageret i engroshandel og erhvervssalg af energi i Nordeuropa. Energi Danmark tilbyder sine kunder en bred vifte af produkter inden for energihandel med mulighed for at skræddersy den optimale løsning for den enkelte. Dette kan både ske ved handel med energi her og nu eller ved at handle finansielle elkontrakter, hvor det er muligt at afdække et fremtidigt forbrug eller produktion.

Energi Danmark følger danske og øvrige nordiske erhvervskunder i deres ekspansion ud på de nære eksportmarkeder. Energi Danmark er i dag til stede i Sverige, Norge, Finland og Tyskland og forventer at være til stede på alle relevante europæiske markeder inden udgangen af 2024.

Andel Lumen

Udelysforretningen i Andel drives af selskabet Andel Lumen. Selskabet driver og vedligeholder 280.000 gadelamper og er leverandør af lysstyring til især kommuner i hele Danmark. Andel Lumen udfører desuden installationsopgaver i forbindelse med renovering og nyetablering af anlæg samt installation af solceller og ladestandere til elbiler. 

Andel Lumen vil være den førende leverandør i fremtidens digitale samfund og tilbyder en lang række intelligente og digitale løsninger til kommuner og dens borgere i både land og by. Ud over lysstyring, kan det være løsninger til intelligent trafikstyring.

Watts

Gennem selskabet Watts giver Andel den enkelte energiforbruger mulighed for at få en øget bevidsthed om sit energiforbrug og mulighed for at bidrage aktivt til den grønne omstilling. Det sker via ”energiassistenten”, Watts, som er en smartphone-app, hvor brugeren får overblik over sit samlede energiforbrug.

Formålet med Watts er at give overblik over el-, vand- og varmeforbruget i hjemmet og mulighed for at optimere energiforbruget ved at ændre vaner i dagligdagen på et aktuelt datagrundlag.

Watts udvikler teknologiske løsninger, værktøjer og produkter til forbrugere, der ønsker at bidrage til en grønnere fremtid – og samtidigt spare på energien.

Skriv til os

Du er meget velkommen til at kontakte os. Vi lover at vende tilbage så hurtigt som muligt og beklager, at vi har travlt.

Lige nu har vi 10-12 dages behandlingstid på mails.

Dit navn*
Din adresse*
Type*
*
Accepterede filtyper: jpg, png, pdf, docx, xlsx, Maks. filstørrelse: 10 MB.
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.