Fibia

Fibia er en af Danmarks største leverandører af internet. Andels formål med ejerskabet i Fibia er at imødekomme andelshavernes behov for en fremtidssikker og hurtig internetforbindelse og samtidig være med til at løse en vigtig samfundsopgave. 

249.000

fibernetkunder i Fibia

11

år i træk har forbrugerne kåret Fibias indholdsleverandør Waoo til Danmarks bedste internetselskab 

1

Gbit/s internet vil Andel tilbyde alle andelshavere inden udgangen af 2023

Lynhurtigt internet

Alle har ret til lynhurtigt internet

Alle skal have lige gode muligheder for at deltage i nutidens og fremtidens digitale samfund. Gennem Fibia, som er en af Danmarks største udbydere af internet, telefoni og TV, kan Andel være med til at understøtte digitaliseringen af vores samfund. 

En god internetforbindelse gør os i stand til at arbejde, drive virksomhed, følge en uddannelse, modtage fjernbehandling og mange andre muligheder, lige meget hvor i landet, vi bor. 

Fibia har allerede lagt fibernet på store dele af Sjælland og øerne samt Østjylland, og udrulningen accelerer fortsat – inden 2023 er det nemlig målet, at alle andelshavere skal tilbydes 1 Gbit/s internet. På nuværende tidspunkt har vi således gravet fibernet ned forbi ca. 600.000 husstande, som dermed har mulighed for at få fibernet. 

Fibernet og indhold

Indhold fra Waoo

Fibernettet er den digitale infrastruktur, der forbinder os i hverdagen. Og gennem indholdsleverandøren Waoo kan kunderne få internet og TV-pakker, som de selv sammensætter. Waoo er 11 år i træk blevet kåret af forbrugerne som det bedste internetselskab.* 

Fibia har åbnet fibernettet op, så kunderne også kan vælge andre udbydere. Det gør vi for at give andelshavere og kunder fri mulighed for at vælge den løsning, de har lyst til.

*Kilde: Loyalty Groups BrancheIndex™ Internet 2022 

Nyheder

Aktuelt fra Fibia

Ledige stillinger

Bliv en del af Fibia

I Fibia arbejder vi for et enklere liv med ubegrænset adgang til internettet. I byen og på landet. Vores mission er at udbrede fibernet til fordel for hele Danmark. Vil du gerne bidrage til dette og være en del af Fibia-teamet, hører vi meget gerne fra dig.

Følg andel: