Fibia

Fibia er en af Danmarks største fiberselskaber. Andels formål med ejerskabet i Fibia er at imødekomme andelshavernes behov for en fremtidssikker og hurtig internetforbindelse og samtidig være med til at løse en vigtig samfundsopgave. 

300.000

fibernetkunder i Fibia

12

år i træk har Waoos kunder været de mest tilfredse og loyale internetkunder i Danmark

100%

af andelshaverne i Andel har idag mulighed for at tilslutte sig fibernet

Lynhurtigt internet

Alle har ret til lynhurtigt internet

Alle skal have lige gode muligheder for at deltage i nutidens og fremtidens digitale samfund. Andel er medejer af Fibia, som er en af Danmarks største udbydere af internet, telefoni og TV. Som medejer kan Andel være med til at understøtte digitaliseringen af vores samfund. 

En god internetforbindelse gør os i stand til at arbejde, drive virksomhed, følge en uddannelse, modtage fjernbehandling og mange andre muligheder, lige meget hvor i landet, vi bor. 

I 2018 lovede Andel at tilbyde vores andelshavere adgang til lynhurtigt internet inden udgangen af 2023. Det løfte er vi faktisk i mål med. Fibia har nemlig nedgravet fibernet forbi mere end 600.000 husstande, som dermed har mulighed for at få fibernet. 

Fibernet og indhold

Indhold fra Waoo

Fibernettet er den digitale infrastruktur, der forbinder os i hverdagen. Og gennem indholdsleverandøren Waoo kan kunderne få internet og TV-pakker, som de selv sammensætter. Waoo er 11 år i træk blevet kåret af forbrugerne som det bedste internetselskab.* 

Fibia har åbnet fibernettet op, så kunderne også kan vælge andre udbydere. Det gør vi for at give andelshavere og kunder fri mulighed for at vælge den løsning, de har lyst til.

*Kilde: Loyalty Groups BrancheIndex™ Internet 2022 

Nyheder

Aktuelt fra Fibia

Ledige stillinger

Bliv en del af Fibia

I Fibia arbejder vi for et enklere liv med ubegrænset adgang til internettet. I byen og på landet. Vores mission er at udbrede fibernet til fordel for hele Danmark. Vil du gerne bidrage til dette og være en del af Fibia-teamet, hører vi meget gerne fra dig.

Skriv til os

Du er meget velkommen til at kontakte os. Vi lover at vende tilbage så hurtigt som muligt og beklager, at vi har travlt.

Lige nu har vi 10-12 dages behandlingstid på mails.

Dit navn*
Din adresse*
Type*
*
Accepterede filtyper: jpg, png, pdf, docx, xlsx, Maks. filstørrelse: 10 MB.
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.