Søg
Close this search box.

Watts

Watts er en energiassistent og en app, som er med til at støtte den grønne omstilling ved at involvere og engagere energikunder og hjælpe dem med at træffe mere bæredygtige beslutninger.

750.000

downloads af Watts appen

570.000

brugere følger aktivt deres energiforbrug via appen

6

års intensivt udviklingsarbejde ligger bag den avancerede teknologi

Energiforbrug

Watts appen gør en forskel

Gennem Watts tilbyde Andel en digital energiplatform til alle, der ønsker at deltage aktivt i den grønne omstilling.

Watts er med til at fremme energioptimering gennem Watts-appen, der fungerer som en digital energiassistent. Appen er med til at sikre et overblik over el-, vand- og varmeforbruget i husstanden.

 Watts er således med til at støtte den grønne omstilling ved at involvere og engagere energikunder og hjælpe dem med at træffe mere bæredygtige beslutninger. Watts arbejder løbende på at skabe en dybere indsigt i energiforbruget, og målet er bl.a. at opnå visning af data i realtid

Personlig grøn omstilling

Sammen kan vi gøre en forskel

Ingen kan gøre alt, men alle kan gøre lidt. Og sammen kan vi gøre en forskel.

Det er tanken bag Watts appen, som hjælper energikunder med personlig grøn omstilling, så den enkelte på den måde selv kan bidrage aktivt i klimakampen.

Med Watts har du altid overblik over dit forbrug, da du kan se din elpris (kWh) i appen. Appen holder som udgangspunkt styr på dit elforbrug, men du kan også koble fjernvarme, vand og andre typer af forbrug på appen.

På den måde har du altid et fuldt og samlet overblik, du bliver klogere på dit forbrugsmønster, og du slipper for ubehagelige overraskelser.

 

Nyheder

Aktuelt fra Watts

Ledige stillinger

Bliv en del af Watts

Her hos Watts udvikler vi teknologiske løsninger, værktøjer og produkter til forbrugere, der ønsker at bidrage til en grønnere fremtid – og samtidigt spare på energien. Watts not to like?