Koncernen

Andel kæmper for CO2-reduktion og digitale muligheder, når vi investerer i fibernet, vindmøller, ladeinfrastruktur til elbiler og smarte energiløsninger.

2,8 mio.

kundeforhold er i fokus, når vi skaber værdi i hverdagen.

1.990

kolleger tager ansvar for at skabe en fælles fremtid.

100 år

Andel blev grundlagt for over 100 år siden for at sikre strøm til alle i regionen.

En koncern med formål

Andel er Danmarks ledende energi- og fibernetkoncern. Vi er også et andelsselskab og en koncern med datterselskaber.

Andel er sat i verden for at skabe værdi for vores kunder og andelshavere. Vi skaber velfærd og vækst regionalt og i samfundet med vital infrastruktur og fremtidssikrede energiløsninger. Vi skaber energi til at leve livet.

Andel går til markedet i eget navn og gennem datterselskaber i forskellige segmenter inden for energisektoren – herunder Cerius og Radius elnet, Clever, Energi Danmark, Fibia og Andel Energi. Andel er ejet af sine sjællandske andelshavere og har 2,8 millioner kundeforhold fordelt over hele landet. Andel beskæftiger ca. 2.000 kolleger og har hovedsæde i Svinninge samt primære lokationer i Ballerup, Haslev og Virum.

Andels vision og mission

Vores vision er båret af, at vi tror på fællesskabet, og at vi vil være hinandens bedste forbindelse. Det betyder, at vi ønsker at være tæt forbundet med vores andelshavere og kunder, vores samarbejdspartnere og vores kolleger i hverdagen. Som den bedste forbindelse er vores vigtigste opgave at skabe værdi, og det gør vi gennem en stærk position i markedet, høj kvalitet, stort samfundsbidrag og solid indtjening.

Vores mission er, at vi vil skabe energi til at leve livet i skolen, på jobbet, i fritidslivet og derhjemme. Som andelsselskab ligger det i vores DNA, at vi skal skabe værdi for vores kunder og samfundet omkring os. Og vi skal gøre det på en ansvarlig måde. Andel er en energi- og fibernetkoncern med ambitioner og med hjerte for denne opgave.

Årsrapport

2022 har på mange måder været et udfordrende år med historisk høje energipriser for danskerne – for vores andelshavere og vores kunder. Det er et stærkt ønske i Andels bestyrelse og repræsentantskab, at vi leverer et markant samfundsbidrag og skaber værdi for andelshavere, kunder og samfund. Det giver årsresultatet for 2022 os en stærk platform for.

Skriv til os

Du er meget velkommen til at kontakte os. Vi lover at vende tilbage så hurtigt som muligt og beklager, at vi har travlt.

Lige nu har vi 10-12 dages behandlingstid på mails.

Dit navn*
Din adresse*
Kundetype*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.