Vi tager energien til næste niveau - både din og samfundets

Som vores nye kollega er du med til at løse nogle af tidens største samfundsudfordringer. Vi har brug for dig, når vi skal indfri vores ambition om at spille en central rolle i Danmarks grønne fremtid. Derfor ser vi åbent på dit udviklingspotentiale og har respekt for det liv, du kommer med. For i Andel ser vi på det hele menneske.  

Maksimalt håndtryk til lokalsamfundet – minimalt fodaftryk på kloden

Vi har allerede foden indenfor på den grønne dagsorden, når vi eksempelvis henter strøm fra vores havvindmøllepark. Og vi er klar til at investere 90 mia. i andre projekter, der kan fremme vedvarende energi og en grønnere fremtid.  

Fordi vi er et andelsselskab, kan vi tænke langsigtet for fællesskabets bedste, også selvom det måske ikke kan betale sig på den korte bane. Vi kan have øje for den grønne omstilling til gavn for andelshavere, kunder og hele samfundet. Derfor investerer vi i solcelle- og havvindmølleparker samt vindøer.  

Vi har en særlig varme imellem os, hvor folk smiler og nikker, også til dem, de ikke kender så godt. Den grad af anerkendelse har jeg ikke følt andre steder.

Ledelse

Ledelse for os er først og fremmest at se hinanden som hele mennesker. Det gælder både dig, der har lederopgaven og dig, der skal have nogen at gå til. Fagligt og personligt.

Uddannelse

Vil du have en start på arbejdslivet, hvor din læring og dine ambitioner får lige meget plads? Så bliv graduate, elev eller studentermedhjælper hos os.

Omtanken for samfundet starter med os selv

Den langsigtede tankegang gælder også internt i Andel. For vi investerer i uddannelsespladser til vores unge kolleger, og vi giver vores ledere et sundt fundament at handle ud fra i form af lederuddannelse.  

Andelstanken former også det fællesskab, vi deler som kolleger. Vi er gode til at være mennesker sammen. Så vi rummer alt, hvad arbejdsdagen og livet i øvrigt bringer på en sund måde. Derfor er tonen også god, uanset hvor hurtigt tingene går. Og så sætter vi en ære i at gøre noget godt for hinanden.  

Hvis vi skal være ægte bæredygtige, må vi handle i fællesskab og have det lange lys på. Det spiller perfekt sammen med andelstanken. For sådan har vi altid arbejdet.

Hos os er work-life balance ikke bare et modeord

Vi har adresser i både Svinninge, Virum, Haslev, Køge og Ballerup, og du lige som dine nye kolleger er du velkommen til at veksle mellem de forskellige lokationer.   

VI gør nemlig vores for, at din hverdag kan hænge sammen. Derfor kan du også arbejde hjemme 2-3 dage om ugen. Og så det er intet problem, hvis du arbejder i toget eller tager møder i bilen – det har vi tillid til, at du sagtens kan styre. 

Jeg ser min transporttid som mig-tid, hvor jeg fordyber mig i podcasts eller får klaret dagens telefonsamtaler. Så har jeg helt ro til at komme ned i gear om aftenen.

Mød dine kommende kolleger

Er du nysgerrig på, hvordan hverdagen ser ud inden for dit fagområde?
Klik dig ind og se, hvad en af dine nye kolleger siger.

Finans og administration
Branding og kommunikation

Klar til en karriere med afsæt i menneskelige værdier og grønne ambitioner?

Skriv til os

Du er meget velkommen til at kontakte os. Vi lover at vende tilbage så hurtigt som muligt og beklager, at vi har travlt.

Lige nu har vi 10-12 dages behandlingstid på mails.

Dit navn*
Din adresse*
Type*
*
Accepterede filtyper: jpg, png, pdf, docx, xlsx, Maks. filstørrelse: 10 MB.
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.