Karriere

Som en del af Andel er du med til at skabe værdi for vores andelshavere, kunder, samfundet generelt og dine kolleger. Det giver energi og mening at arbejde med et stærkt formål, at skabe energi til at leve livet.

Ledige stillinger

Vil du være en del af Andel?

I Andel er vi i færd med at skabe en ny fælles kultur i forbindelse med vores transformation til at blive en ny og stærkere energi- og fibernetkoncern i Danmark med 2,8 millioner kundeforhold. Der er mange, der regner med os. Og vi er derfor afhængige af at være hinandens bedste forbindelse.

Kunne du tænke dig at blive vores nye kollega?

Bliv elev med et formål

Sammen med omkring 30 elever og ca. 2000 andre kolleger, bliver du en del af Andel med et stærkt formål om at skabe værdi for vores andelshavere, kunder og samfundet omkring os. Samtidigt gennemgår du din helt egen personlige og faglige udvikling i et unikt fællesskab.

Graduateprogram

Målet med vores graduateprogram er at give dig en god start på din fremtidige karriere og give dig mulighed for at være med til at løfte højt specialiserede opgaver i Andel.

Arbejdspladsen

Er du klar til at kombinere formål, faglighed og fællesskab?

Så er Andel-koncernen eller et af vores datterselskaber en arbejdsplads for dig.

I Andel – og i alle vores datterselskaber – arbejder vi hver dag på at skabe værdi i hverdagen for vores andelshavere, kunder, kolleger og samfundet generelt. Det gør vi ved at sætte os selv og vores faglighed i spil i fællesskab.

Vi tror på, at løbende udvikling og læring skaber arbejdsglæde. Med glade og tilfredse medarbejdere skaber vi bedre resultater og en endnu bedre arbejdsplads. Det er til gavn for dig som medarbejder, vores koncern og datterselskaber og alle dem, der regner med os.

For os er medarbejdernes trivsel af afgørende betydning. Derfor har vi en lang række tilbud og initiativer, som er med til at skabe en attraktiv arbejdsplads.

Sociale medier
#andel

Vil du være en del af Andel? Så brug #andel næste gang du er en del af et fællesskab, som også skaber energi til at leve livet.