Andel støtter fælleskabet

I Andel gør vi hver dag vores bedste for at skabe værdi for vores andelshavere og for det, vi skaber i fællesskab.

Fællesskabet

Vi skaber nyt i fællesskab

Når mennesker mødes i fællesskab, opstår en særlig energi – energi til at tænke anderledes, drømme større og skabe nyt.

Vores mission er at skabe energi til at leve livet – og gøre energi til mere end blot en leverance. Vi vil understøtte velfærd og vækst i vores region og samfund ved at levere vital infrastruktur og vedvarende energi fra vores havvindmøller.

Vi vil gøre det nemt, behageligt og trygt at leve livet – både som borger, virksomhed og myndighed ved at investere i nye og bedre muligheder for de kommende generationer. Andel er energi i fællesskab.

Legat

2030-legatet

Fra 1. januar 2023 kan unge på 16-25 i Region Sjælland, som er i gang med bestemte erhvervsuddannelser på udvalgte erhvervsskoler, få et legat fra Andel.

Donationer

Andel støtter en fælles, grønnere fremtid

Vil du gerne hjælpe os med at styrke fællesskabet i regionen, og er du en del af en forening eller en aktivitet, som du gerne vil søge støtte til? Læs mere om Andels donationsprogram og find ansøgningsformularen via linket nedenfor.

Ildsjæleprisen

Kender du en ildsjæl, der fortjener 25.000 kr.?

Ildsjæle i regionen (Nordvest-, Midt- og Sydsjælland, Lolland-Falster og øerne.) gør en utrættelig indsats for at skabe aktiviteter og glæde i deres lokalområde. Det engagement og overskud vil vi i Andel gerne anerkende, og derfor uddeler vi hvert år en ildsjælepris til at give ekstra energi til at drive arbejdet videre.

Kender du en ildsjæl, der skaber aktiviteter, som binder folk sammen og giver nye fællesskaber i dit lokalområde? Så indstil din kandidat herunder. Husk, at du må indstille alle de ildsjæle, du har lyst til – så længe de gør en indsats i vores region. 

Impagt

Kan du eller din virksomhed skabe vækst i Østdanmark?

Impagt Invest Sjælland stimulerer og hjælper østdanske virksomheder og iværksættere med at realisere deres potentiale og vækstmuligheder.

Roskilde festival

Energipartner for Roskilde Festival

Som energipartner vil vi hjælpe Roskilde Festival med en udfasning af fossile brændsler og sammen med Roskilde Festival vil vi løbende udvikle nye tiltag og inspirere festivalgæsterne til grøn omstilling.

Roskilde Festival skal bruge cirka 1.200.000 kWh om året til både sommerens festivalbegivenhed samt til årlig drift af depoter og kontoret. 1.200.000 er også det antal kWh som Andel fra i år kommer til at levere til festivalen, årligt. Det gør vi gennem vores datterselskab Andel Energi, der dækker Roskilde Festivalens årlige energiforbrug med grøn strøm, og dermed er startskuddet lydt, til en katalysering af den grønne omstilling af festivalen de næste fem år. I år kan vi sikre sikre at du kan danse til tonerne af grøn strøm – men hvad bliver det næste?

Følg andel: