Andel støtter fælleskabet

I Andel gør vi hver dag vores bedste for at skabe værdi for vores andelshavere og for det, vi skaber i fællesskab.

Vi skaber nyt i fællesskab

Når mennesker mødes i fællesskab, opstår en særlig energi – energi til at tænke anderledes, drømme større og skabe nyt.

Vores mission er at skabe energi til at leve livet – og gøre energi til mere end blot en leverance. Vi vil understøtte velfærd og vækst i vores region og samfund ved at levere vital infrastruktur og vedvarende energi fra vores havvindmøller.

Vi vil gøre det nemt, behageligt og trygt at leve livet – både som borger, virksomhed og myndighed ved at investere i nye og bedre muligheder for de kommende generationer. Andel er energi i fællesskab.

2030-legatet

Fra 1. januar 2023 kan unge på 16-25 i Region Sjælland, som er i gang med bestemte erhvervsuddannelser på udvalgte erhvervsskoler, få et legat fra Andel.

Andel støtter en fælles, grønnere fremtid

Vil du gerne hjælpe os med at styrke fællesskabet i regionen, og er du en del af en forening eller en aktivitet, som du gerne vil søge støtte til? 

Læs mere om Andels donationsprogram og find ansøgningsformularen via linket nedenfor.

Kender du en ildsjæl, der fortjener 25.000 kr.?

Med ildsjæleprisen ønsker vi at anerkende den store indsats, som lokale ildsjæle lægger for dagen i deres forening, aktivitet eller anden indsats for at styrke det lokale fællesskab i regionen. Hjælp os med at finde frem til årets lokale ildsjæl ved at nominere den eller de kandidater, som du mener fortjener et skulderklap og 25.000 kr. til at drive det gode arbejde videre.

Energipartner for Roskilde Festival

Partnerskabet med Andel handler om at benytte mere vedvarende energi og inspirere deltagerne til at tage del i den grønne omstilling.

Energipartnerskabet med Roskilde Festival strækker sig til 2026. Og sammen har vi masser af forandringer på vej.

Kan du eller din virksomhed skabe vækst i Østdanmark?

Impagt Invest Sjælland stimulerer og hjælper østdanske virksomheder og iværksættere med at realisere deres potentiale og vækstmuligheder.

Skriv til os

Du er meget velkommen til at kontakte os. Vi lover at vende tilbage så hurtigt som muligt og beklager, at vi har travlt.

Lige nu har vi 10-12 dages behandlingstid på mails.

Dit navn*
Din adresse*
Type*
*
Accepterede filtyper: jpg, png, pdf, docx, xlsx, Maks. filstørrelse: 10 MB.
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.