Andel Energi

Gennem Andel Energi udbyder Andel salg af el samt natur- og biogas til private og erhvervskunder. Målet er at være kundernes førstevalg inden for integrerede, digitale og fremtidssikrede kundeløsninger.

1.200.000

private el- og naturgaskunder

400

engagerede medarbejdere

Energi

Kundernes førstevalg

Gennem Andel Energi udbyder Andel-koncernen salg af el samt natur- og biogas til private og erhvervskunder med hovedvægt på det danske marked. Målet er at være kundernes førstevalg inden for integrerede, digitale og fremtidssikrede kundeløsninger.

Selskaberne fokuserer på at levere høj kundeservice, høj tilgængelighed i samspil med gennemskuelige og troværdige produkter og ydelser. Målet er at hjælpe dig med at få et godt overblik over dit energiforbrug som kunde, hvor du udnytter energien bedst muligt og reducerer dit CO2-aftryk.

Varmepumper

Andel øger mulighed for grøn omstilling og går ind på marked for varmepumper

Andel ønsker at øge elektrificeringen af danskernes opvarmning og gøre det nemt og overskueligt for boligejere at sige farvel til både naturgas og olie. Derfor købte koncernens energiselskab Andel Energi i 2022 varmepumpefirmaet Enova Energy.

Nyheder

Aktuelt fra Andel Energi

Ledige stillinger

Bliv en del af Andel Energi

Kunne du tænke dig at blive vores nye kollega i Andel Energi? Hold øje med vores spændende karrieremuligheder – måske er det netop dig, vi lige står og mangler.