Søg
Close this search box.

Andel Energi

Gennem Andel Energi leverer Andel-koncernen el samt natur- og biogas til mere end 1,2 mio. privat- og erhvervskunder med hovedvægt på det danske marked. Målet er at være kundernes førstevalg inden for integrerede, digitale og fremtidssikrede kundeløsninger.

1.200.000

private el- og naturgaskunder

400

engagerede medarbejdere

70%

CO2-reduktion i 2030 i forhold til niveauet for 1990. Det støtter vi op om i Andel Energi

Energi

Tænd for de gode vaner

Andel Energi er Danmarks største energiselskab, og selskabet sætter fuld fart på den grønne omstilling ved at gøre det nemt for kunderne at ændre adfærd og leve mere bæredygtigt. Med vores digitale løsninger og data gør vi det nemt at følge sit forbrug og træffe grønne valg.

Energien spiller en stadig stigende rolle i vores hverdag – når vi laver mad, kører i bil, opvarmer vores bolig og meget mere. I Andel Energi ønsker vi, at den energi, som vi bruger, er så grøn som mulig og kommer fra vedvarende energikilder, for eksempel ved at bruge varmepumper som opvarmning i stedet for gas.

Varmepumper

Andel øger mulighed for grøn omstilling og går ind på marked for varmepumper

Andel ønsker at øge elektrificeringen af danskernes opvarmning og gøre det nemt og overskueligt for boligejere at sige farvel til både naturgas og olie. Derfor købte koncernens energiselskab Andel Energi i 2022 varmepumpefirmaet Enova Energy. Og vi har flere grønne energiløsninger på vej. Det er nemlig vores ambition at gøre energien grønnere og mere tilgængelig for alle.

Nyheder

Aktuelt fra Andel Energi

Ledige stillinger

Bliv en del af Andel Energi

Kunne du tænke dig at blive vores nye kollega i Andel Energi? Hold øje med vores spændende karrieremuligheder – måske er det netop dig, vi lige står og mangler.