Søg
Close this search box.

Vi er fælles om Andel

Som andelsselskab skaber vi velfærd og vækst regionalt og i det danske samfund gennem leverance af vital infrastruktur og fremtidssikrede energiløsninger.

40%

af den strøm, der leveres i Danmark, leveres af netselskaberne i Andel.

154

repræsentanter sidder for bordenden, når vi tager beslutninger om Andels fremtid - og varetager vores andelshaveres interesser.

100 år

Andel blev grundlagt for over 100 år siden for at sikre strøm til alle i regionen.

Vi er en del af hverdagen – og fremtiden

Vi ved, at hvis vores moderne liv skal fastholdes og udvikles, så skal der tænkes nyt. Andel investerer langsigtet i vedvarende energiløsninger. Uanset om du bor tæt på marker, nær ved stranden eller midt i byen, så vil vi sikre dine muligheder for at leve det liv, du gerne vil.

Via vores datterselskaber giver vi dig markedets bedste energiløsninger og den skarpeste kunderådgivning. Vi er en del af ambitiøs grøn omstilling, når vi investerer i havvindmøller, ladeinfrastruktur og visionære energiløsninger. Og når bilen er ladet op, pæren lyser, og internetforbindelsen er i top, gør det ikke bare livet nemmere og mere behageligt. Det giver dig værdi, frihed og muligheder. Det gør dig i stand til at leve livet.

Andel er en del af hverdagen, en del af arbejdslivet, en del af Danmark. Og vi tager ansvar for at skabe en fælles fremtid – for vores kunder, andelshavere og omverdenen.

En del af fællesskabet

Du er automatisk andelshaver, hvis du bor, har sommerhus eller erhverv på Nordvest-, Vest-, Midt- og Sydsjælland eller Lolland-Falster og øerne og får din strøm leveret via Cerius’ elnet, der er et elnetselskab i Andel-koncernen.

Er du i tvivl?

Bæredygtighed

Vores formål er at skabe værdi og være til gavn for vores andelshavere og kunder ved at drive virksomhed inden for energi, fibernet og dermed også beslægtede områder, og samtidig bidrage aktivt til den bæredygtige og digitale udvikling. Det er et formål, som motiverer og driver os hver eneste dag, og vi har et højt ambitionsniveau. 

I Andel kerer vi os om samfundet og fremtiden, og som andelsejet koncern er værdiskabelse for os ikke kun et spørgsmål om profit. Det handler også om samfundsansvar og om at nære og bidrage til fællesskabet til glæde og gavn for helheden.