Andel Lumen

Andel Lumen er en af de største aktører på markedet for installation, drift og vedligehold af gadebelysning i Danmark. Med ejerskabet af Andel Lumen har Andel en målsætning om at være kundens førstevalg inden for integrerede, digitale og fremtidssikrede løsninger.

280.000

gadelyspunkter har Andel Lumen ansvar for at servicere

3.800 km

statsveje lyses op af gadebelysning serviceret af Andel Lumen

ISO 14001

certificering sikrer systematisk håndtering af Andel Lumens miljøindsats og brug af farlige stoffer

 
Lys og infrastruktur

Tryghed i det offentlige rum

Andel Lumen sørger for, at børn og voksne kan færdes sikkert på cykelstier og veje, og leverer smarte løsninger til det offentlige rum i samarbejde med de bedste aktører på markedet. 

Andel Lumen rådgiver og planlægger drift og vedligehold samt rykker ud og sørger for, at lampen lyser i parken, på gaden og på sportsanlægget.

I Andel Lumen investerer vi langsigtet, når vi energioptimerer gadebelysningen og udvikler digitale løsninger på åbne platforme, der kan integreres og skaleres efter behov. 

Infrastruktur og teknologi

Brug energien smart

Andel Lumen udvikler smarte løsninger til trafik-, park-, parkerings- og sportsanlæg, ladestandere til elbiler samt måling af vej- og vejrdata. At bruge energien smart er et ansvar, vi tager alvorligt.

Andel Lumen leverer systemer, der kan styre ikke bare gadelyset, men en bred palette af andre sensorer i byrummet og sammenkoble data, der giver værdifuld indsigt. Med overblik over byrummets data kan kommunen optimere sine processer, skabe bedre beslutningsgrundlag og reducere klimabelastningen.

Nyheder

Aktuelt fra Andel Lumen

Ledige stillinger

Bliv en del af Andel Lumen

Vi elsker lys – men vi er meget mere end det. 

Vi er knap 100 specialister, der får gadelyset i by og land til at tænde – og slukke igen, når det skal. Vi sørger for, at børn og voksne kan færdes sikkert på cykelstier og veje, og vi leverer smarte løsninger til det offentlige rum. 

Tryghed i det offentlige rum handler om at få infrastrukturen til at hænge sammen i en hverdag, hvor interesser og mennesker mødes i fællesskab. Og det er vi specialister i. Har du lyst til at være med?

Skriv til os

Du er meget velkommen til at kontakte os. Vi lover at vende tilbage så hurtigt som muligt og beklager, at vi har travlt.

Lige nu har vi 10-12 dages behandlingstid på mails.

Dit navn*
Din adresse*
Type*
*
Accepterede filtyper: jpg, png, pdf, docx, xlsx, Maks. filstørrelse: 10 MB.
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.