Nexel

Nexel er en servicevirksomhed, der hjælper netselskaberne Cerius og Radius, så selskabernes 1,4 millioner netkunder på Sjælland og øerne har strøm i kontakten til alle livets gøremål. Gennem Nexel opfylder Andel sit mål om, at elforsyningen altid er sikret. Døgnet rundt. I hele vores forsyningsområde.

44.000

km elnet overvåges døgnet rundt

500

stolte medarbejdere sikrer elforsyningen

99,99 %

er oppetiden på strømforsyningen i Østdanmark

Fremtidens elnet

Vi bidrager til fremtidens elnet

En velfungerende infrastruktur er afgørende for vækst og hverdagsliv. Nexel bidrager til at imødekomme fremtidens energibehov. Det sker først og fremmest ved at bistå med at tilslutte nye kunder og udbygge elnettet, så det kan klare fremtidens efterspørgsel. 

Der er en grøn omstilling i gang, og i Nexel har vi kompetencerne og viljen til at levere i dag, hvad vores samfund har brug for i morgen. Nexel spiller en aktiv rolle i den grønne omstilling via netselskaberne, som de servicerer. Det er eksempelvis, når Nexel tilslutter vedvarende elproduktion som vindmøller, solcelleanlæg og ladestandere til elbiler.

Specialister

Løsninger, der holder Danmark i gang

Nexel er specialister i drift, etablering og udbygning af elforsyningsanlæg. Og vi arbejder hver dag på at sikre høj forsyningssikkerhed og god kundeservice.

Du møder os på vejen, når vi rykker ud i vores biler med det karakteristiske X – og sikrer energi til hverdagen, eller når vi arbejder med store anlægsprojekter i byen og på landet.

Døgnet rundt overvåger, drifter og vedligeholder vores cirka 500 højt kvalificerede og specialiserede medarbejdere 44.000 km elnet.

Nyheder

Aktuelt fra Nexel

Ledige stillinger

Bliv en del af Nexel

I Nexel er vi specialister. Vi er over 500 kolleger, der overvåger, vedligeholder, udbygger og udvikler elnettet i et samspil med netselskaberne Cerius og Radius – og vi gør det døgnet rundt. 

Vi er synlige i hverdagen, når vi rykker ud i by og på land i vores biler med det karakteristiske X, og når vi arbejder på store anlægsprojekter. 

Er du klar til at rykke ud sammen med os?

Skriv til os

Du er meget velkommen til at kontakte os. Vi lover at vende tilbage så hurtigt som muligt og beklager, at vi har travlt.

Lige nu har vi 10-12 dages behandlingstid på mails.

Dit navn*
Din adresse*
Type*
*
Accepterede filtyper: jpg, png, pdf, docx, xlsx, Maks. filstørrelse: 10 MB.
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.