Piger Sidder Paa Bil Ved Vandkanten

Infrastruktur

1,4 mio.

netkunder forventer hver dag strøm i stikkontakten fra netselskaberne i Andel.

40%

af den strøm, der leveres i Danmark, leveres af netselskaberne i Andel.

46.000

km elnet forsyner elnetkunder i hele Østdanmark.

Drenge Ved Metro Indgang2
Elnettet

Cerius

Andels eldistributionsforretning drives gennem netselskabet Cerius A/S, der forsyner tæt på 400.000 netinstallationer på Nordvest-, Midt- og Sydsjælland, Lolland-Falster og øerne.

Cerius drifter og udvikler Danmarks længste elnet, der 24.824 km langt. Målet er effektiv drift og forsyningssikkerhed via vedvarende udbygning af elnettet, så det kan håndtere øget decentral produktion og forbrug af klimavenlig el.

Læs mere på cerius.dk
Elnettet

Radius

Andels eldistributionsforretning drives gennem netselskabet Radius, der forsyner over 1 mio. netkunder og drifter og udvikler ca. 19.000 km elnet i Københavnsområdet, Nordsjælland og dele af Midtsjælland.

Målet er effektiv drift og forsyningssikkerhed via vedvarende udbygning af elnettet, så det kan håndtere øget decentral produktion og forbrug af klimavenlig el.

Læs mere hos radiuselnet.dk
Drenge Spiller Fodbold Ved Metro
Kvinde Online Moede Udenfor
Fibernet

Fibia

Medejerskabet af Fibia giver Andel mulighed for at imødekomme andelshavernes behov for en fremtidssikker og hurtig internetforbindelse, at være med til at løse en samfundsopgave og styrke et attraktivt forretningsområde.

Hurtigt og pålideligt internet er afgørende for vækst og udvikling, og Sjælland er en af de regioner, hvor færrest har adgang til højhastighedsinternet. Med en investering på 3,4 mia. i 2019, ønsker Andel at sikre, at alle andelshavere får tilbud om fremtidssikret fibernet inden udgangen af 2023.

Læs mere på fibia.dk
Andels specialiserede servicevirksomhed

Nexel

Andels driftsselskab Nexel hjælper Andels to netselskaber, Cerius og Radius, med at sikre elforsyningen i land og by ved at overvåge, drifte og vedligeholde elnet. Nexel sikrer, at selskabernes 44.000 km elnet virker optimalt, så elforsyningen er i top døgnet rundt hos de mere end 2½ mio. elforbrugere i Østdanmark.

Læs mere på nexel.dk
Kvinde I Vindue Storby