Piger Sidder Paa Bil Ved Vandkanten

Infrastruktur

1,4 mio.

netkunder forventer hver dag strøm i stikkontakten fra Andel.

40%

af den strøm, der leveres i Danmark, leveres af netselskaberne i Andel.

46.000

km elnet forsyner elnetkunder i hele Østdanmark.

Drenge Ved Metro Indgang2
Elnettet

Cerius

Andels eldistributionsforretning drives gennem netselskabet Cerius A/S, der forsyner tæt på 400.000 netinstallationer på Nordvest-, Midt- og Sydsjælland, Lolland-Falster og øerne.

Cerius drifter og udvikler Danmarks længste elnet, der 24.824 km langt. Målet er effektiv drift og forsyningssikkerhed via vedvarende udbygning af elnettet, så det kan håndtere øget decentral produktion og forbrug af klimavenlig el.

Læs mere på cerius.dk
Elnettet

Radius

Andels eldistributionsforretning drives gennem netselskabet Radius, der forsyner over 1 mio. netkunder og drifter og udvikler ca. 19.000 km elnet i Københavnsområdet, Nordsjælland og dele af Midtsjælland.

Målet er effektiv drift og forsyningssikkerhed via vedvarende udbygning af elnettet, så det kan håndtere øget decentral produktion og forbrug af klimavenlig el.

Læs mere hos radiuselnet.dk
Drenge Spiller Fodbold Ved Metro
Drenge Spiller Videospil
Fibernet

Fibia

Medejerskabet af Fibia giver Andel mulighed for at imødekomme andelshavernes behov for en fremtidssikker og hurtig internetforbindelse, at være med til at løse en samfundsopgave og styrke et attraktivt forretningsområde.

Hurtigt og pålideligt internet er afgørende for vækst og udvikling, og Sjælland er en af de regioner, hvor færrest har adgang til højhastighedsinternet. Med en investering på 3,4 mia. i 2019, ønsker Andel at sikre, at alle andelshavere får tilbud om fremtidssikret fibernet inden udgangen af 2023.

Læs mere på fibia.dk
Elbiler

Clever

Gennem Clever A/S, som er Nordens største udbyder af e-mobilitet og en vigtig strategisk aktør i omstillingen af transporten, driver Andel salg af ydelser inden for elektrisk mobilitet og opladning af elbiler. Clever vil inden 2025 have etableret over 10.000 offentlige ladepunkter i hele Danmark - inkl. et stigende antal ultrahurtige ladestationer.

Det er ambitionen at gøre det let at køre elbil. Det gør Clever ved at tilbyde hjemmeladeboks, installationsarbejde, adgang til ladepunkter i byer og på trafikale knudepunkter og en fast månedlig betaling. Let adgang til opladning og et tæt samarbejde med bilimportører og bilforhandlere i hele Danmark skal gøre det enkelt at vurdere kørselsøkonomien, når du skifter fra fossilt brændstof til elektricitet.

Læs mere på clever.dk
Piger Sidder Paa Bil Ved Vandkanten