Andel rækker ud til fællesskaberne

Pressemeddelelse -
25-02-2022
Som andelsselskab skaber vi velfærd og vækst regionalt og i det danske samfund gennem leverance af vital infrastruktur og fremtidssikrede energiløsninger.

Pressetelefon: 21 70 31 01

Den andelsejede energi- og fibernetkoncern Andel giver en håndsrækning til foreninger og aktiviteter i regionen. Det økonomiske tilskud skal styrke de lokale fællesskaber.

Andel gentager nu sin uddeling af 10 x 10.000 kr til foreninger og aktiviteter i regionen. Det er penge, som skal gå målrettet til de mange mennesker, der dagligt gør en ihærdig indsats for at fastholde og udvikle nye fællesskaber eller på anden vis sætter sig i førersædet for at skabe gode rammer for aktiviteter og samvær.

Alle foreninger og aktiviteter, der ønsker at styrke fællesskabet, kan senest den 10. marts søge om en donation, og det er kun fantasien, der sætter grænser, når ansøgningsformularen skal udfyldes på andel.dk – dog skal foreningen eller aktiviteten foregå i Nordvest-, Midt- og Sydsjælland, Lolland-Falster og øerne.

Blandt de seneste modtagere af donationer er:

  • Tilflytternetværk i Odsherred, der afholder arrangementer i naturen i Odsherred Kommune.
  • Holbæk Garden, som havde brug for hjælp til nye trommer og piccolofløjte til gardens yngste elever.
  • Sydsjællands Kulturteater i Vordingborg, der søgte om hjælp til oprettelse af et sy-værksted for lokale borgere og indkøb af materialer.
  • Sorø Roklub, til indretning af opholdsrum til klubbens unge, så de kan mødes over lektielæsning før, mellem eller efter træning.

Om baggrunden for at Andel i snart 10 år har uddelt lokale donationer siger kommunikationsdirektør Rikke Harbo Trikker:

”Danmark er et rigtigt foreningsland med stærke fællesskaber. Vi bliver alle beriget af mennesker med drive og gå-på-mod, fordi de gør en positiv forskel for andre gennem deres frivillige arbejde. Her efter en lang periode med Covid19 er der ekstra meget brug for fællesskab og samvær, så vi glæder os over igen at række ud til de mange fællesskabende aktiviteter, der er rundt omkring i vores region. Dem vil vi i Andel, der er et andelsselskab, gerne hjælpe godt på vej. Så sidder du eller din forening med en god idé, der har fællesskabet for øje, så vil jeg opfordre dig til at søge om en donation”,

Skal din forening eller aktivitet også komme i betragtning til Andels donationsprogram, kan du her på andel.dk udfylde ansøgningsformularen, og her kan du også læse om de tidligere modtagere.

Deadline for ansøgning er den 10. marts kl. 23.59. 

Skriv til os

Du er meget velkommen til at kontakte os. Vi lover at vende tilbage så hurtigt som muligt og beklager, at vi har travlt.

Lige nu har vi 10-12 dages behandlingstid på mails.

Dit navn*
Din adresse*
Type*
*
Accepterede filtyper: jpg, png, pdf, docx, xlsx, Maks. filstørrelse: 10 MB.
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.