Fælles om Andel

Som andelsselskab skaber vi velfærd og vækst regionalt og i det danske samfund gennem leverance af vital infrastruktur og fremtidssikrede energiløsninger.

40%

af den strøm, der leveres i Danmark, leveres af netselskaberne i Andel.

153

repræsentanter sidder for bordenden, når vi tager beslutninger om Andels fremtid – og varetager vores andelshaveres interesser.

400.000

sjællandske andelshavere er medejere af alt det, vi skaber i fællesskab.
Andel i energien

Vi er en del af hverdagen – og fremtiden

Vi ved, at hvis vores moderne liv skal fastholdes og udvikles, så skal der tænkes nyt. Andel investerer langsigtet i vedvarende energiløsninger. Uanset om du bor tæt på marker, nær ved stranden eller midt i byen, så vil vi sikre dine muligheder for at leve det liv, du gerne vil.

Via vores datterselskaber giver vi dig markedets bedste energiløsninger og den skarpeste kunderådgivning. Vi er en del af ambitiøs grøn omstilling, når vi investerer i havvindmøller, ladeinfrastruktur og visionære energiløsninger. Og når bilen er ladet op, pæren lyser, og internetforbindelsen er i top, gør det ikke bare livet nemmere og mere behageligt. Det giver dig værdi, frihed og muligheder. Det gør dig i stand til at leve livet.

Andel er en del af hverdagen, en del af arbejdslivet, en del af Danmark. Og vi tager ansvar for at skabe en fælles fremtid – for vores kunder, andelshavere og omverdenen.

Er du andelshaver?

Bliv en del af fællesskabet

Hvis du bor eller har sommerhus i netselskabet Cerius’ forsyningsområde, er du andelshaver i Andel. Det betyder, at du sammen med ca. 400.000 andre, i Nordvest-, Midt- og Sydsjælland, Lolland-Falster og øerne, er medejer af Andel. Er du i tvivl?
Andel i fællesskabet

Vi har alle en andel i energien

Når mennesker mødes i fællesskab, opstår en særlig energi – energi til at tænke anderledes, drømme større og skabe nyt.

Vores mission er at skabe energi til at leve livet – og gøre energi til mere end blot en leverance. Vi vil understøtte velfærd og vækst i vores region og samfund ved at levere vital infrastruktur og vedvarende energi fra vores havvindmøller.

Vi vil gøre det nemt, behageligt og trygt at leve livet – både som borger, virksomhed og myndighed ved at investere i nye og bedre muligheder for de kommende generationer. Andel er energi i fællesskab.

Jesper Hjulmand, CEO i Andel

"Energi er mere end blot en leverance. Det er et ansvar"

Andel skaber velfærd og vækst i vores region og samfund ved at levere vital infrastruktur og vedvarende energi.
Andel i infrastrukturen

Vi er hinandens bedste forbindelse

Danmark er et moderne samfund. Et samfund, vi er stolte af. Et samfund med velfærd og tryghed, hvor tingene fungerer. Men det kommer ikke af sig selv.’

Andel er et andelsselskab, der bygger og tror på, at det bedste samfund er et samfund med lige muligheder for alle. For at lade bilen og gå online. En velfungerende vital infrastruktur skaber sammenhæng og sammenhold. Et stærkt sammenhold kræver stærke forbindelser.

Vi er afhængige af at være forbundet med hinanden – elektrisk og digitalt – og vi er hinandens bedste forbindelse.