Søg
Close this search box.

Andel tager hele verden med til Folkemødet

Nyhed -
14-06-2022
Som andelsselskab skaber vi velfærd og vækst regionalt og i det danske samfund gennem leverance af vital infrastruktur og fremtidssikrede energiløsninger.

Pressetelefon: 21 70 31 01

Til årets Folkemøde inviterer vi i år til debat om grøn omstilling og har taget hele verden med til Bornholm i form af vores interaktive globe, der kan visualisere klimaforandringer og naturkræfter.

Som andelsselskab og en ledende energi- og fibernetkoncern ønsker vi at være en aktiv del af den demokratiske dialog mellem politikere, borgere, erhvervsfolk og interesseorganisationer, som Folkemødet netop er en unik platform til. Vi glæder os til en masse vigtige debatter og håber, vi ses!

Find os på Klimaglobepladsen ved Nordlandshallen, hvor vi er værter sammen med A.P. Moller Holdings geotermiske selskab, Innargi og hvor vores datterselskab Clever også har debatter.

På programmet har vi bl.a.:
Torsdag kl. 12.15 og fredag kl. 15:
“Vejrudsigten for 2050”, hvor tidligere vejrvært Cecilie Hother sætter klimadilemmaer til afstemning og indhenter eksperternes bud på, hvad det kræver, hvis vi skal undgå de mest dystre fremtidsudsigter.

Torsdag kl. 14 og fredag kl. 13.45:
Er quizzen, “Hvem vil være klimadær”, hvor kommunikationsdirektør i Andel Rikke Harbo Trikker bl.a. sætter politikere og ungdomspolitikere op mod hinanden i en underholdende klimadyst om paratviden.