Bliv graduate

Kickstart din karriere

Vil du være en del af et fællesskab, hvor du og dine gode ideer bliver taget godt imod? Hvor du er med til at bidrage til den grønne omstilling, forretningsgange og kollegaskab på tværs af afdelinger?

Hos os får du, sammen med engagerede kolleger, mulighed for at præge morgendagens energibranche i et spændende og udfordrende forløb, hvor vi samtidig har fokus på tillidsfulde relationer og det hele menneske.

Energibranchen spiller en afgørende rolle i den grønne omstilling. Og i Andel har vi høje ambitioner på området. Det kalder på en bred vifte af faglige kompetencer og nye løsninger. Måske er det lige dig, vi står og mangler? Her får du en unik mulighed for at blive en del af udviklingen, hvor du bidrager til opgaver og store udviklingsprojekter på tværs af koncernen.

Graduateprogrammet er et 2-årigt forløb med fokus på faglighed, forretningsforståelse og fællesskab. Du vil i dagligdagen være tilknyttet en afdeling i et forretnings- eller stabsområde, men du bliver også en del af et tværgående graduatenetværk, hvor fælles kurser, oplæg og videndeling ruster dig til at kunne bidrage bedst muligt til at løse opgaver i egen afdeling.

Under hele dit forløb har du en mentor, som er en erfaren leder eller kollega, du kan sparre med. Desuden bliver du en del af en buddy-ordning, hvor du bliver koblet sammen med en tidligere graduate. Begge dele hjælper med at sikre din trivsel og udvikling. Vores mål er nemlig at give dig en så god start på din fremtidige karriere som muligt.

Vi skræddersyr graduateprogrammet til dig

Graduateprogrammet består af fire moduler. Du vil som udgangspunkt være tilknyttet en afdeling under hele forløbet, men du kan også få mulighed for at rotere til andre afdelinger i samme forretningsområde. Det kan bidrage til din udvikling og sikre, at du prøver kræfter med nye opgaver og får et bredt forretningskendskab. Vores graduateprogram er designet til, at du udvikler stærke specialistkompetencer og står med et godt fundament til din videre karriere efter endt forløb.

Gennem dine to år som graduate deltager du i en række aktiviteter, som skærper din forretningsforståelse og introducerer dig til at kunne bruge vores faglige værktøjskasse. I din afdeling vil du have specifikt fokus på dine særlige fagområder. Fra første arbejdsdag får du spændende opgaver, som hurtigt vil gøre dig til en vigtig samarbejdspartner for dine kolleger. Du får rig mulighed for at omsætte din teoretiske viden til praksis i en energikoncern, der har skarpt fokus på bæredygtighed og fremtidens grønne energiløsninger.

Vores lokationer

Vores hovedkontor ligger i Svinninge – og så har vi tre andre lokationer i Virum, Ballerup og Haslev.

I bil ligger Svinninge 15 min. fra Holbæk, 45 min. fra Slagelse og Ringsted og 1 time fra København. Både Svinninge og Haslev er placeret tæt på offentlig transport.

Du har mulighed for at arbejde hjemmefra 2-3 dage om ugen efter aftale med din leder. På den måde kan hverdagen blive så fleksibel som mulig.

Det, at forløbet er så godt planlagt med et mix af faglige kurser og sociale aktiviteter, har en kæmpe betydning for, at jeg konstant udvikler mig, og at jeg kan håndtere mange forskellige faglige udfordringer.
Samarbejdet med kolleger fra andre afdelinger har samtidig givet mig et værdifuldt indblik i andre områder af virksomheden. Det betyder, at jeg undervejs er blevet meget klogere på, hvor i organisationen jeg bedst kan bringe mine interesser og færdigheder i spil.
Og så er det i øvrigt bare fedt at have en dedikeret mentor at sparre med undervejs i forløbet.

Graduate-forløbet har gjort, at jeg er kommet rigtig godt fra start med min karriere, og hvor jeg undervejs er blevet hjulpet godt på vej af både min mentor og min leder. Fra dag et er jeg blevet en del af et stærkt tværfagligt netværk, som både socialt og fagligt har været med til at udvikle mig. Og rent fagligt har det været superfedt, at jeg selv har fået lov til at præge mine arbejdsopgaver i en retning, som netop interesserer mig.

Som graduate i IT har jeg prøvet kræfter med flere forskellige discipliner inden for IT og digital innovation. Ud over at give mig en bred faglig ballast, har fællesnævneren været, at jeg er blevet taget imod med åbne arme, hvor end jeg er kommet hen. Det gælder mig som person, men det gælder også mine idéer og input, som er blevet inddraget og respekteret. Det siger faktisk en hel del om den kultur, der er i Andel, og hvor du som graduate bliver mødt med tillid og plads til at være den, du er.

Tillid og udvikling er nøgleord i forløbet. Som graduate kan jeg udforske og udvikle mine kompetencer gennem mange forskellige og udfordrende opgaver, hvor jeg sammen med kollegerne bidrager til Andels mål om at skabe en grønnere fremtid. For mig personligt betyder det større tilfredshed, at jeg på den måde bidrager til et større formål.
Jeg synes også det er værd at nævne Andels fokus på fællesskab som en virkelig stærk kvalitet. Du kommer til at indgå i mange forskellige relationer, hvor du trygt kan dele erfaringer, læringer og udfordringer. Det, kombineret med at der også er fokus på, at der skal være en god balance mellem arbejde og privatliv, er noget af det, jeg er særligt glad for ved at være i Andel.

Dit forløb

Din faglige udvikling og trivsel går hånd i hånd, når du er graduate hos os. Derfor lægger vi ekstra meget vægt på, at du gennem hele dit graduate-forløb på en struktureret måde får sparring, deler viden og indgår i sociale netværk med ledere og kolleger fra andre dele af organisationen. Det hele begynder med en god onboarding, og under hele forløbet har du jævnligt møder med din leder. Herudover:  

Mentor: Du får en fast mentor, som du kan sparre med, og som kan hjælpe dig med daglige problemstillinger af praktisk eller faglig karakter. Afhængig af opgaverne undervejs, din udvikling og interesser kan du også blive tilknyttet andre mentorer.

Buddy: Du får tilknyttet en buddy på modul 1 og 2, der enten er graduate på 2. år, eller som er tidligere graduate. Din buddy vil agere støtte ved behov og vil som udgangspunkt kende til dit område, og kan derfor være behjælpelig med alle typer spørgsmål.

HR Partner: I Andel har vi HR-forretningspartnere, der er tilknyttet bestemte områder i koncernen.  Du vil have et møde med HR-forretningspartneren fra dit område i hvert modul. Formålet er at sikre din trivsel, udvikling og retning i afdelingen. Derudover vil du også have møder med den ansvarlige for graduateprogrammet, så vi på bedst mulig måde sikrer din trivsel i selve programmet.

Graduatenetværk: Du vil løbende deltage i møder med de øvrige graduates i Andel-koncernen. På den måde møder du ligesindede, der netop har afsluttet deres uddannelse og er nye i jobbet. I deler erfaringer og hører om forskellige dele af koncernen fra hinanden.

2024 – vi skal bruge 14 graduates i år

Vi har i 2024 mulighed for at tilbyde graduate-stillinger inden for flere forskellige områder af vores koncern lige fra HR, bæredygtighed, stærkstrøm og økonomi til IT og innovation.

Du er altid velkommen til at søge uopfordret.

Vil du vide mere om programmet?

Har du brug for at vide mere om programmet, er du velkommen til at kontakte ansvarlig for graduateprogrammet Rasmus Steen Louie Larsen på telefon 21 29 17 87.

Skriv til os

Du er meget velkommen til at kontakte os. Vi lover at vende tilbage så hurtigt som muligt og beklager, at vi har travlt.

Lige nu har vi 10-12 dages behandlingstid på mails.

Dit navn*
Din adresse*
Type*
*
Accepterede filtyper: jpg, png, pdf, docx, xlsx, Maks. filstørrelse: 10 MB.
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.