Søg
Close this search box.

Kommunikation og branding

Vær med til at sætte dagsorden på den grønne omstilling

Vi kommunikerer i en branche, der udvikler sig. I fuld fart. Og vi tror på, at dialog og involvering er vejen frem, hvis vi i fællesskab skal lykkes med at gøre energibranchen grønnere.  

Som fagområde er vi derfor med helt inde i maskinrummet, når der skal sættes retning for virksomheden. Her bidrager vi i fælles flok, når vi er inde over alt lige fra strategisk rådgivning til grafiske produkter. Både internt og eksternt.  

Jeg føler mig som en del af orkanens øje, og det synes jeg bare er spændende. Det er fedt, at man ikke ved, hvordan dagen ender, når man møder ind.

Et nyt brand i en branche, der må gå nye veje

Andel opstod som samlet koncern i 2020, og siden da har vi haft travlt med at definere og positionere vores nye virksomhed i en ny virkelighed.  På samme måde skal energisektoren også genopfinde sig selv, hvis vi skal skabe en grønnere fremtid for alle. Og det skal vi.  

Det er den virkelighed, vi arbejder i. Og som du kommer til at sætte dit præg på – hvad enten du arbejder med intern eller ekstern kommunikation.  

Fagligt stærke kolleger og 360-graders input

Fra pressearbejde og branding til digital og intern kommunikation. Vi favner det hele. Og vi har kompetencerne til at løfte alle opgaverne. Sammen. Så hos os får du lov at smelte din egen faglighed sammen med andres. Hvad end det så er rådgivning, tekstproduktion, projektledelse eller grafisk design, du byder ind med.  

Her bliver du nemlig en del af et alsidigt team, der nyder forskelligheden, og hvor der er plads til, at du kan være lige den, du er. Her giver vi af os selv, både fagligt og personligt. 

Du er omgivet af fagligt stærke kolleger – det er vildt inspirerende og lærende. Så jeg bliver udfordret på den gode måde. Her er ikke noget, der hedder tilfældige løsninger

Du får rammerne til at yde dit bedste

Vi kan ikke altid styre, hvad dagen byder på. For vi kan vågne op til en dagsorden, der har vendt tingene på hovedet. Sådan er det, når man spiller en afgørende rolle i samfundet.  

Men vi bestemmer selv, hvordan vi hver især arbejder bedst. Og vi prioriterer, at du skal kunne levere et produkt, du er tilfreds med. Derfor får du tiden til at gøre det ordentligt. Sammen med friheden til at vælge, om du arbejder hjemme eller på kontoret. 

Jeg kan sagtens se mig selv i Andel hele mit arbejdsliv. For her er konstant nye opgaver og masser af muligheder, både fagligt og personligt. Og også tillid til, at man løfter opgaverne, uanset hvor og hvornår på dagen, man arbejder

Vil du også arbejde med kommunikation og branding i den grønne sags tjeneste?