Vores ansøgningsproces

Det er vigtigt for os, at du som ansøger får en god oplevelse, når du søger job hos os. Uanset om du i sidste ende får jobbet eller ej.

Derfor har vi tilrettelagt en ansøgningsproces, som gerne skal sikre, at vi lærer hinanden godt at kende, og at du ved, hvad du kan forvente, fra du har sendt din ansøgning og frem til en eventuel ansættelse.

Med forløbet vil vi gerne skabe det bedste grundlag for, at både du og vi kan vurdere, om vi passer sammen, når vi ’møder ind mandag morgen’.

Jobsøgningen

Du sender din ansøgning via linket i stillingsannoncens. Vær klar med dit CV, ansøgning og uddannelsesbeviser.  

I Andel hylder vi fællesskabet og forskelligheden og opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge vores ledige stillinger.

Screening af ansøgere

Alle ansøgninger screenes, og du vil eventuelt opleve at få et opkald fra den ansættende leder, hvis der er noget, der skal afklares, inden kandidater bliver udvalgt til samtale.

Typisk inviterer vi 4-7 ansøgere til første samtale.

Er du ikke blandt de inviterede, skal du ikke holde dig tilbage en anden gang. Vi opfordrer altid til at holde øje med vores stillinger og søge igen – måske ligger dit rigtige match gemt i en lidt anden stilling eller afdeling.

Samtaler

Til første samtale møder du den ansættende leder og eventuelt en relevant kollega. Denne samtale går ud på at lære hinanden bedre at kende og vende de faglige opgaver i teamet sammenholdt med dine kvalifikationer.

Til anden samtale møder du ansættende leder og vores HR-rekrutteringspartner. Inden samtalen får du tilsendt en personlighedstest, som du gennemfører online hjemmefra.

Testen bruger vi som et samtaleværktøj til at lære dig og din personlighed at kende, dine motivationsfaktorer og arbejdsstil. 

Referencer

Efter anden samtale indhenter vi referencer fra to tidligere arbejdsgivere. Referencer kontaktes selvfølgelig altid kun efter aftale med dig.

Ansættelse

Ved ansættelse får du tilsendt en elektronisk kontrakt til gennemlæsning og underskrift via din computer derhjemme.

Tillykke med jobbet og velkommen i Andel-koncernen!

Skriv til os

Du er meget velkommen til at kontakte os. Vi lover at vende tilbage så hurtigt som muligt og beklager, at vi har travlt.

Lige nu har vi 10-12 dages behandlingstid på mails.

Dit navn*
Din adresse*
Type*
*
Accepterede filtyper: jpg, png, pdf, docx, xlsx, Maks. filstørrelse: 10 MB.
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.