Søg
Close this search box.

Ledelse

Tag lederskab i en organisation i udvikling

Den grønne omstilling kan virke uoverskuelig med mange udfordringer, der kalder på opmærksomheden. Men vi har overblikket til at vurdere, hvor vi bedst sætter ind. Hvis vi skal nå i mål, kræver det, at vi sætter mennesket først, når vi snakker ledelse. Og ikke kun de kompetencer, den enkelte bidrager med.  

Kan du spejle dig i det, og vil du arbejde et sted, der hele tiden bevæger sig fremad så er det her, du skal gøre det.  

Du kommer ind, når det er allermest spændende

Allerede når du træder ind ad døren, er foden på vej imod næste skridt. For vi kan ikke undgå at udvikle os. Både som en del af energisektoren og som fusioneret virksomhed fra 2020. Setuppet er stærkt. Men vi ved, at vi kan stå stærkere, takket være klare visioner og evner til at eksekvere. Også dine. 

Vi står i mindst to store transformationer; den interne og så den, som alle energivirksomheder gennemgår. Det er helt vildt spændende at få lov at sætte retningen for.

Vi ser på det hele menneske – og det fulde potentiale

Hvis vi rummer alle kollegernes facetter, bliver det rart og meningsfuldt for dem at gå på arbejde. Og det skaber værdi. Som leder har du stor indflydelse på omstændighederne for kollegerne og for at høre, mærke og forstå dine medarbejdere. Derfor er empati og nærvær for kollegaen en vigtig brik i god ledelse

Det er forhåbentlig sådan, du leder i forvejen, men nu får du et sprog for det.
For her får alle nye ledere et uddannelsesforløb hvor du som leder får mulighed for at tage dit lederskab til næste niveau til gavn for dig selv, organisationen og omverdenen. Her forstærkes både dit personlige lederskab ligesom den fælles holdånd.

Fundamentet for al ledelse i koncernen er tillidsfulde relationer. Det betyder, at vi leder ud fra Andels menneskesyn:

  • Vi er ligeværdige og ser hinanden – som hele mennesker
  • Vi anerkender, at alle søger mening – i livet og på arbejde
  • Vi har tillid til, at alle gør deres bedste – i den situation de er i

Som bæredygtige ledere møder vi medarbejderne med oprigtig nysgerrighed - både i det følelsesmæssige og rationelle. Og har selvfølgelig samtidigt øje for forretningens mål.

Bedriv ledelse ud fra den, du virkelig er

Med vores ledelsesprogram baseret på Soul Leader®-filosofien uddanner vi dig som leder til at opnå en større bevidsthed om, hvem du er som menneske, og hvad der driver dig. For så tror vi på, at du bliver en inspirerende rollemodel, der kan skabe et fællesskab, der er drevet af mening, tillid og engagement – både i dit team og med de andre ledere. 

Her ser vi både hinanden og fremtiden i øjnene

Hos os kan du træffe beslutninger, som man kun ser effekten af, når man har det lange lys tændt. For som andelsejet virksomhed kan vi tillade os at tænke langsigtet. Fx lagde vi allerede fibernet ud for 15 år siden, fordi vi så en fremtid i det. 

Andelstanken har også forplantet sig i vores måde at arbejde sammen på internt. Her går vi nemlig ind og ud ad døren til mødelokalet som et samlet hold. Og som et ægte hold nyder vi at spille hinanden gode.  

Jeg får allermest energi, når mine dygtige medarbejdere trives og leverer – enten fordi de er seje og gør det selv, eller fordi jeg har åbnet døre for dem.

Klar til at sætte retningen for den grønne omstilling?