Ledige stillinger

Få besked når vi har en ledig stilling

Du kan tilmelde dig vores jobagent og få besked, ligeså snart vi har en ledig stilling inden for dit faglige interesseområde. Vi gemmer kun på dine oplysninger, så længe du abonnerer på jobagenten.

Uopfordrede ansøgninger

Vil du gerne være vores nye kollega og det rette job, der passer til din profil, ikke ligger på listen over ledige stillinger, så har du her muligheden for at sende en uopfordret ansøgning til os. Vi gemmer kun din ansøgning, så længe det passer dig. Du kan altid trække den tilbage. Skulle der i perioden, din ansøgning ligger hos os, blive slået en stilling op, som matcher dine kvalifikationer vil din ansøgning automatisk komme i betragtning. Minimum hvert halve år, vil du få en påmindelse om, at du har en aktuel ansøgning liggende hos os.

 
Ansøgningsprocessen

Fra vi modtager din ansøgning til en opslået stilling – og til du hører fra os

Fortæl os i din ansøgning, hvem du er, hvorfor du vil arbejde hos os, og hvordan dine kvalifikationer og kompetencer stemmer overens med, hvad stillingen indebærer. Husk kontaktoplysninger, herunder navn, adresse, mailadresse og telefonnummer. Når vi har modtaget din ansøgning til et ledigt job, sender vi en bekræftelse på, at vi har modtaget den. Modtager du ikke en bekræftelse, bedes du kontakte os.

Vi behandler altid din henvendelse fortroligt.

Når ansøgningsfristen udløber, vil vi læse alle ansøgninger og nøje udvælge, hvem vi gerne vil møde til en samtale. Er du en af dem, som vi ønsker at tale med, vil du modtage en invitation pr. mail. Afslag sendes til alle ansøgere, når vi har fundet den rette kandidat.

Skriv til os

Du er meget velkommen til at kontakte os. Vi lover at vende tilbage så hurtigt som muligt og beklager, at vi har travlt.

Lige nu har vi 10-12 dages behandlingstid på mails.

Dit navn*
Din adresse*
Kundetype*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.