Søg
Close this search box.

Ledige stillinger

Alle ledige stillinger

Sådan ser dit ansøgningsforløb ud i Andel

Det er vigtigt for os, at du som ansøger får en god oplevelse, når du søger job hos os. Uanset om du i sidste ende får jobbet eller ej.

Derfor har vi tilrettelagt en ansøgningsproces, som gerne skal sikre, at vi lærer hinanden godt at kende, og at du ved, hvad du kan forvente, fra du har sendt din ansøgning og frem til en eventuel ansættelse.

Med forløbet vil vi gerne skabe det bedste grundlag for, at både du og vi kan vurdere, om vi passer sammen, når vi ’møder ind mandag morgen’.

Få besked når vi har en ledig stilling

Du kan tilmelde dig vores jobagent og få besked, ligeså snart vi har en ledig stilling inden for dit faglige interesseområde. Vi gemmer kun på dine oplysninger, så længe du abonnerer på jobagenten.

Uopfordrede ansøgninger

Vil du gerne være vores nye kollega og det rette job, der passer til din profil, ikke ligger på listen over ledige stillinger, så har du her muligheden for at sende en uopfordret ansøgning til os. Vi gemmer kun din ansøgning, så længe det passer dig. Du kan altid trække den tilbage. Skulle der i perioden, din ansøgning ligger hos os, blive slået en stilling op, som matcher dine kvalifikationer vil din ansøgning automatisk komme i betragtning. Minimum hvert halve år, vil du få en påmindelse om, at du har en aktuel ansøgning liggende hos os.