Uddannelse

Graduate, elev eller studentermedarbejder – vi tager ansvar for din udvikling

Hvis du er ivrig efter at give din viden fra skolebænken liv i virkeligheden, er Andel stedet at gøre det. For her kan du suge til dig fra hjælpsomme kolleger og får lov at fejle, mens du udvikler dig. Så hvis du er i gang med eller lige har afsluttet din uddannelse, tager vi ansvar for, at du lærer og bliver udfordret. 

Læs mere om, hvordan vi sørger for løbende udvikling – både af elever, lærlinge og fastansatte.  

Graduates

Arbejd for fremtiden, både vores og din egen

Alt efter din uddannelsesretning og faglighed kan du komme med helt forrest på scenen eller have en uundværlig funktion i kulissen. Uanset hvad, gør du en forskel for den grønnere dagsorden. For når du arbejder for os, arbejder du for en grønnere fremtid for alle 

Vi sørger for, at du får en målrettet, skræddersyet uddannelse til netop din funktion samt en nærværende leder og en mentor at sparre med. Derudover vil du blandt kollegerne opleve et fællesskab, der er nede på jorden og uden spidse albuer. 

Jeg kan pege på alt fra strategiudvikling til kampagner og sige, hvilke graduates, der står bag. Det er fedt, at ens arbejde bliver anerkendt og taget i brug med det samme.

Elever og lærlinge

Lad din passion lede vejen

Uanset hvilken retning du ønsker som elev eller lærling, kan vi garantere dig, at du bliver en del af et energisk fællesskab med en masse andre unge. Vi er næsten 2000 kolleger og er en af Danmarks største energikoncerner, så der er plads til, at du kan udvikle dig i dit job og i din karriere hos Andel. 

Her støtter vi dig nemlig i din faglige udvikling. For hos os er du voksen nok til at få ansvar med det samme, så vi ser ingen grund til at vente. Derfor lytter vi til, hvor din passion ligger, og giver dig opgaver som er udfordrende, men aldrig større, end du kan rumme dem.

På sigt vil jeg gerne gå ledervejen, så nu er jeg med på ledermøder og arbejder med product ownere og SCRUM-mastere – det er fedt, at mine fremtidsdrømme bliver taget alvorligt.

Studentermedarbejdere

En hensynsfuld og lærerig start på dit professionelle liv

I Andel interesserer vi os for hinanden, som kolleger og mennesker. Derfor tager vi også hånd om dig og hører løbende, om du trives, og om der er noget, vi kan gøre for dig fagligt. Selv når hverdagen kører og travlheden sætter ind, har vi øje for dig. Og når du gør det godt, får du det at vide. Ros er ikke noget, vi går og putter med. 

Vi tilbyder studiestillinger inden for de fleste fagområder, og uanset hvilken stilling, du søger, kan du se frem til at få grundig oplæring, imødekommende kolleger og ikke mindst faglige udfordringer.  

At her er så stærkt et omsorgsgen i en meget teknisk virksomhed havde jeg ikke set komme. Det er en kæmpe hjælp, når man skal oparbejde en faglig selvtillid.

Glæd dig til gode grin – på arbejdet og i fritiden

Når dit eget team eller afdelingen holder sociale arrangementer, bliver du selvfølgelig inviteret med. For hvad end du arbejder på deltid eller er hos os i en begrænset periode, sørger vi for, at du er en del af det sociale på fuldtidsvilkår. 

Og så støtter vi op om, at vores de unge danner netværk på tværs af faggrupper. For det er vigtigt, at I lærer af hinanden og spreder den gode energi – både på arbejde og ved siden af.  

Vil du have erfaring, men fortsat være grøn?

Skriv til os

Du er meget velkommen til at kontakte os. Vi lover at vende tilbage så hurtigt som muligt og beklager, at vi har travlt.

Lige nu har vi 10-12 dages behandlingstid på mails.

Dit navn*
Din adresse*
Type*
*
Accepterede filtyper: jpg, png, pdf, docx, xlsx, Maks. filstørrelse: 10 MB.
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.