Impagt Invest Sjælland

Samarbejde

Vækst og udvikling i Østdanmark

Med navnet ønsker vi at signalere, at der er indgået en pagt, samt at investeringerne skal have gennemslagskraft og gøre en forskel.

Ambitionen er at finde mulige vækstvirksomheder på et tidspunkt i deres udvikling, hvor de på den ene side har bevist deres forretningsmodel med et nationalt eller internationalt markedspotentiale, og på den anden side har brug for midler til at understøtte den videre vækst.

Impagt Invest Sjælland tilbyder tålmodige og langsigtede investeringer med henblik på at gøre regionen endnu mere attraktiv for både virksomheder, tilflyttere og dem, der allerede bor her.

Som andelsselskab har Andel en særlig forpligtelse til at skabe værdi for andelshaverne og samfundet i øvrigt, og de gevinster, investeringerne kaster af sig, vil som udgangspunkt blive investeret igen i andre virksomheder.

Søg støtte

Har du et stærkt og bæredygtigt potentiale?

Impagt Invest Sjælland har et særligt godt øje på virksomheder, der arbejder med bæredygtighed og som er et sted i deres udviklingspotentiale, hvor der er en stabil drift og et solidt fundament at vokse fra.

Vores fokus er at hjælpe med at gøre sunde virksomheder større. Der er der, vi kan gøre en forskel.
Impagt Invest Sjælland er et samarbejde mellem Andel og Sparekassen Sjælland-Fyn om at støtte vækst og udvikling i Østdanmark med særligt fokus på Region Sjælland.

Investerings- og udviklingsselskabet Spring Nordic er sekretariat for Impagt Invest Sjælland. Selskabet har siden 1988 investeret og formidlet investeringer på i alt mere end to mia. kr.

Kontakt

Hvis du vil høre mere om Impagt Invest Sjælland skal du henvende dig til vores samarbejdspartner Spring Nordic.

Skriv til os

Du er meget velkommen til at kontakte os. Vi lover at vende tilbage så hurtigt som muligt og beklager, at vi har travlt.

Lige nu har vi 10-12 dages behandlingstid på mails.

Dit navn*
Din adresse*
Type*
*
Accepterede filtyper: jpg, png, pdf, docx, xlsx, Maks. filstørrelse: 10 MB.
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.