Finans og administration

Hold styr på tallene, når vi tager de grønne skridt

Forandringens vinde blæser over hele energisektoren. I den omstillingsproces kan du bruge dine kompetencer til at skabe økonomisk sikkerhed i vores forretning – med tanke for en fremtid, der kræver, at vi går nye veje.

Afspil video

Det giver nogle fede udfordringer at være i en branche, der skal omstille sig så fundamentalt for at blive bæredygtig. For det, der sker i verden i dag, påvirker mit arbejde i morgen.

Vi driver en sund forretning, der er ejet af fællesskabet

Hos os kan du meget mere end at have hænderne begravet i økonomisystemer. For takket være vores andelsstruktur, kan vi tilgodese både samfundets og andelshavernes interesse, og dermed få økonomi og grøn omstilling til at gå op i en højere enhed.  

Det er meningsfyldt at være her, fordi vi tager stilling til, hvad der er det rigtige at tjene penge på. Man kan mærke, at det ikke bare er fluffy floskler.

Du får andel i vores fælles fremtid

Vores økonomiske faglighed er skarp. Og vi styrker den i fællesskab, for her vi lytter til hinanden og har plads til de gode idéer. Også dine. Vi er stadig unge som et samlet selskab, og det betyder, at du har mulighed for at præge vores forretningsmæssige setup. 

Hos os møder du ledere, som sætter en ære i at være tillidsfulde, åbne og ligetil. Og de er lige tilgængelige, uanset om du tager dagen på kontoret eller arbejder hjemmefra.

Et job, der passer til dit liv – ikke omvendt

Vi ønsker, at du skal stå distancen på den lange bane. Derfor giver vi plads til, at du kan geare op og ned i karrieren.  

Det er Christie et eksempel på. I løbet af sine 14 år hos os har hun både været finansiel controller og teamleder for forskellige teams. På et tidspunkt havde hun brug for at drosle ned og havde derfor ikke lederansvar; og nu er hun tilbage i en lederstilling. 

Jeg er så glad for, at jeg kan udvikle mig her, uden at søge væk. For her har vi respekt for mennesker og de input, de har. Her er både plads til at være professionel og til en følelse af at høre til som et helt menneske.

Vil du også arbejde for grøn omstilling med grønne bundlinjer?

Skriv til os

Du er meget velkommen til at kontakte os. Vi lover at vende tilbage så hurtigt som muligt og beklager, at vi har travlt.

Lige nu har vi 10-12 dages behandlingstid på mails.

Dit navn*
Din adresse*
Type*
*
Accepterede filtyper: jpg, png, pdf, docx, xlsx, Maks. filstørrelse: 10 MB.
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.