IT og digital Innovation

Sæt strøm til et grønt Danmark gennem IT og innovation

Hvad end du er til at kode avancerede løsninger, er vild med robotter eller vil sikre bundsolid it-drift, støtter du op om elektrificeringen af Danmark. For i IT & Digital Innovation vil vi være den bedst tænkelige strategiske samarbejdspartner for teknologi i Andel. Og det er vi kun, hvis vi hjælper hinanden og udvikler os sammen.  

Afspil video

Vi er grønne i stort set alt, hvad vi gør, og så arbejder vi med IT på mange niveauer. Selv den mest nørdede specialist kan blive fagligt tilfredsstillet her.

Der er brug for, at vi gør vores bedste – og vi kan heller ikke lade være

Vores branche er under hastig udvikling, og derfor kommer du til at arbejde med solide, men også hurtige løsninger. Du får dermed lov at arbejde med både korte og lange deadlines, og det giver dig en varieret hverdag. 

Uanset tidshorisonten tror vi dog ikke på uholdbare smutveje. For vi vil give resten af forretningen de rette tekniske forudsætninger for at lykkes – til gavn for samfundet, kunderne og andelshaverne. Så her får du fagligt stolte kolleger, når vi sammen gennemtænker alle gensidige afhængigheder i systemerne. 

Vi løfter faglige udfordringer i fællesskab

Vi arbejder med velkendte teknologier og somme tider det nyeste af det nye. Og ligegyldig hvilken teknologi vi bruger, bliver du fagligt udfordret. For i IT & Digital Innovation ser vi fremad. F.eks. mødes vi til mini-hackaton flere gange om året, hvor vi idéudvikler nye løsninger til energisektoren.  

Fremsyn og fremdrift er dermed to af vores vigtigste værdier. En tredje er fællesskab. Det bruger vi både til at fejre vores succeser, og når vi rækker ud efter hjælp. For vi deler både frustrationer, high-fives og gode råd. 

Vi dyrker respekt, god kode og lige så god stemning 

Du træder ind i en kultur, hvor vi har lige god plads til small-talk og faglig anerkendelse. Tempoet er nogle gange lige så højt som fagligheden, men som mennesker er vi helt nede på jorden. Det samme gælder ledelsen, som sætter en ære i at være tilgængelig og imødekommende – både fagligt og personligt. 

Vi har en god intern forståelse og en masse humor. Intet tager pippet fra os, og det gør bare alting bedre.

Vil du arbejde med IT-løsninger, der støtter vores grønne ambitioner? 

Skriv til os

Du er meget velkommen til at kontakte os. Vi lover at vende tilbage så hurtigt som muligt og beklager, at vi har travlt.

Lige nu har vi 10-12 dages behandlingstid på mails.

Dit navn*
Din adresse*
Type*
*
Accepterede filtyper: jpg, png, pdf, docx, xlsx, Maks. filstørrelse: 10 MB.
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.