Søg
Close this search box.

Vi giver hinanden energi - Bliv elev

Bliv elev i Andel. Bliv en del af fællesskabet

Vi giver hinanden energi

Vi tror på fællesskabet, hvor vi er hinandens bedste forbindelse. Når vi samarbejder, opstår en særlig energi – energi til at tænke anderledes, drømme større, skabe nyt og forme fremtidens grønne energiløsninger og digitale muligheder. Kolleger, der arbejder med alt fra indkøb, økonomi og IT – til marketing, kundeservice og meget mere, er med til at sikre, at bilen lades, lyset tændes og internettet forbinder os. Vi gør det sammen – alle elever og knap 2000 medarbejdere. Vil du være med? 

Vores elevuddannelser

Elevstillinger
Fællesskab

En del af et unikt fællesskab

Som elev i Andel er du en del af et energisk elev- og lærlingenetværk.
Bogstaveligt talt.

Fornemmer du, at der er energi i Andel? Den energi vi giver til hinanden. Den vi producerer og leverer. Vi giver hinanden energi, når vi arbejder sammen. Når vi er innovative og udvikler fremtidens løsninger. Når vi hjælper vores kunder og samarbejdspartnere. Når vi kæmper for en grønnere fremtid for alle og skaber velfærd og vækst i samfundet. 

Vil du være elev i Andel?

Så smid dit livs bedste og vigtigste ansøgning vores vej. 

Du kan søge elevplads i Andel, når du er i gang med dit grundforløb. Men det er ikke den eneste mulighed, du har. Hvis du opfylder adgangskriterierne for at starte et hovedforløb, så er du også kvalificeret til at søge en elevplads.

Vi har nye stillingsopslag løbende. 

Kan du ikke vente?

Finder du ikke lige den elevstilling, som du søger, så er det heldigvis ikke din eneste mulighed for at lande en elevplads i Andel. 

Send os en uopfordret ansøgning, hvor du med god energi viser os, hvorfor du skal være en del af fællesskabet i Andel.

Hvert halve år vil vi minde dig om, at du har en aktiv ansøgning hos os. Du kan til enhver tid trække din ansøgning.

Jobagent (007)

Skal du konstant holde øje? Bare rolig, vi giver besked. 

Tilmeld dig vores jobagent – så får du en direkte melding, når vi har en ledig stilling, der matcher dine interesser. Vi gemmer dine oplysninger i den tid, hvor du er tilmeldt jobagenten. Du har altid mulighed for at afmelde den.