Andel uddeler 100.000 kr. til lokale fællesskaber 2021

Pressemeddelelse -
06-10-2021
Som andelsselskab skaber vi velfærd og vækst regionalt og i det danske samfund gennem leverance af vital infrastruktur og fremtidssikrede energiløsninger.

Pressetelefon: 21 70 31 01

For 17. gang uddeler Andel donationer til foreninger og aktiviteter i regionen, som styrker det lokale fællesskab. Nu er efterårets ti modtagere fundet blandt 500 ansøgere, som strækker sig fra Rørvig til Sakskøbing.

Siden 2013 har foreninger og aktiviteter i regionen haft mulighed for at søge om en donation til at styrke det lokale fællesskab gennem Andels donationsprogram. I alt er det blevet til 160 donationsmodtagere fordelt over hele regionen, og nu kan endnu ti tilføjes til gruppen af modtagere.

Selvom det er 17. gang, at Andel uddeler donationer til fællesskabet i regionen, sker det stadig med samme energi og begejstring. Om det fortæller adm. direktør Jesper Hjulmand:

”Hver gang vi åbner for vores donationsprogram, bliver vi blæst bagover af alt det gode, foreninger og aktiviteter i regionen har på hjerte. Alle vil de skabe det bedste fundament for at samle folk og skabe fællesskaber, ja nogle endda for livet. I Andel tror vi på, at det har en positiv indvirkning på vores hverdag, og at det er med til at skabe energi til livet. Derfor er det også med stor glæde, at vi år efter år kan uddele donationer, der er med til at gøre en positiv forskel.”

I alt modtager ti foreninger og aktiviteter hver 10.000 kr. til at styrke fællesskabet, og du kan læse mere om modtagerne her:

Donationsmodtagere efterår 2021:

Tilflytternetværk i Odsherred, 4560 Vig

Afholder arrangementer i naturen i Odsherred Kommune, som binder tilflyttere sammen. Netværket ønsker at være et mødested for ligesindede, som kan dele stort og småt med hinanden og lære Odsherred at kende og menneskerne omkring mhp. at skabe fællesskab i området.

Holbæk Garden, 4440 Mørkøv

Nye trommer og piccolofløjte til gardens yngste elever, så de også kan marchere med, når Holbæk Garden spiller musik for borgerne i og omkring Holbæk.

Sydsjællands Kulturteater, 4760 Vordingborg
Oprettelse af sy-værksted for lokale borgere og indkøb af materialer. Værkstedet skal fungere som et mødested på tværs af kulturer og sprog, hvor alle kan dele en fælles passion for at sy og møde hinanden i trygge rammer.

Vestsjællands Wake og Surf Klub, 4593 Eskebjerg
Padler og våddragter til børn ifm. projektet Surfsøen, hvor folk i alle aldre kan stå på wakeboard og SUP i naturskønne områder.

Hegnetslund Krisecenter
Aktiviteter for kvinder og børn, som har været udsat for vold.

Dansk Søredningsselskab, 4600 Køge
Tre styk VHF-radioer til bådførere og reddere mhp. at øge sikkerheden, når de frivillige reddere begiver sig ud på havet og hjælper sejlere i nød.

Sorø Roklub, 4180 Sorø
Opholdsrum til klubbens unge, som kan mødes over lektielæsning eller før, mellem og efter træning.

Nykøbing Sjælland Bokseklub, 4500 Nykøbing Sj.
Økonomisk hjælp til unge fra socialt belastede miljøer, som ønsker at stifte bekendtskab med boksning og fællesskabet i klubben.

Nr. Vedby Husflidsforening, 4840 Nr. Alslev
Materialer til at bygge fuglekasser og insekthoteller mhp. at styrke fællesskabet på tværs af alder og skabe opmærksomhed omkring naturen, og hvordan vi passer bedst muligt på den.

Rødvig Borgerforening, 4673 Rødvig Stevns

Etablering af parkourbane for børn og unge i Rødvig mhp. at skabe et udendørs mødested hvor man i fællesskab kan mødes og styrke kroppens motoriske evner.

Skriv til os

Du er meget velkommen til at kontakte os. Vi lover at vende tilbage så hurtigt som muligt og beklager, at vi har travlt.

Lige nu har vi 10-12 dages behandlingstid på mails.

Dit navn*
Din adresse*
Type*
*
Accepterede filtyper: jpg, png, pdf, docx, xlsx, Maks. filstørrelse: 10 MB.
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.