Kender du en, der fortjener et skulderklap og 25.000 kr.?

Pressemeddelelse -
26-08-2021
Som andelsselskab skaber vi velfærd og vækst regionalt og i det danske samfund gennem leverance af vital infrastruktur og fremtidssikrede energiløsninger.

Pressetelefon: 21 70 31 01

Kender du en ildsjæl, der gør en ekstra indsats for det lokale fællesskab i region Sjælland? Så indstil personen til en hyldest og 25.000 kr. Det er andelsselskabet Andel, der står bag, og du kan indstille din personlige ildsjæl på andel.dk/vi-stotter/ildsjaelepriser. Deadline er den 10. oktober kl. 23.59.

Under covid-19-pandemien har mange foreninger og aktiviteter haft svære kår, og derfor har der været ekstra brug for de lokale ildsjæle, som hver dag gør en kæmpe indsats for at skabe en positiv forskel for både borgere og fællesskab i region Sjælland. Sådan en ildsjæl vil den andelsejede energi- og fibernetkoncern Andel hylde med et skulderklap og 25.000 kr.:

”Vores region er fyldt med utrættelige ildsjæle, som gør en forskel for det lokale fællesskab og foreningsliv, og det skal vi huske at anerkende og støtte op om. Der er brug for mennesker, der med smittende engagement og umættelig energi går forrest og tager ansvar for fællesskabet – til gavn for dig, mig og det lokalsamfund, vi er en del af”, lyder det fra kommunikationsdirektør Rikke Harbo Trikker.

Hun opfordrer til, at alle, der kender en eller flere ildsjæle, bruger et par minutter på at indstille dem via Andels hjemmeside:

”Andel er et andelsselskab, der er ejet af sine borgere i region Sjælland, og det lokale og regionale fællesskab er derfor også en helt naturlig del af Andels DNA. Med ildsjæleprisen ønsker vi at anerkende den store indsats, som lokale ildsjæle lægger for dagen i deres forening eller anden form for initiativ for at styrke det lokale fællesskab i regionen. Så kender du hende, der bruger sin fritid på at bygge et helt særligt sted, der kan huse fremtidens fællesskaber eller ham, der sørger for at række ud til tilflytterne i dit område, så husk at indstille dem. Så kan vi hjælpe med at fortælle dem, at de gør en forskel.”

Hyldest kom som et chok

En af dem, som Andel tidligere har kåret til Årets Ildsjæl, er Henrik Hansen fra Sakskøbing. Hvert år i de lune måneder åbner han gratis sit hjem op for interesserede, som kan komme forbi til en snak eller fodring af de mange dyr, han har i sin have, og det skaber både mening og glæde i mange menneskers liv.

Derfor modtog han en ildsjælepris sidste år, og den nyhed kom som et positivt chok:

”Jeg føler jo egentlig bare, at det er min pligt at give tilbage til samfundet på den måde, jeg nu engang kan, så det kommer nærmest som et chok for mig. Jeg er virkelig beæret over de mange flotte indstillinger fra folk i regionen, som synes, at min indsats giver mening for dem”, lød det fra en glad og rørt Henrik, da Andel var forbi for at hilse på og overrække ildsjæleprisen.

Vil du også hylde en frivillig, der gør noget godt for fællesskabet og udviklingen i et lokalområde beliggende i Nordvest-, Øst-, Sydsjælland, Lolland-Falster og øerne? Så kan du allerede nu indstille din kandidat – du kan også indstille flere, så skal du blot udfylde indstillingen på ny. Deadline er den 10. oktober 2021.

Skriv til os

Du er meget velkommen til at kontakte os. Vi lover at vende tilbage så hurtigt som muligt og beklager, at vi har travlt.

Lige nu har vi 10-12 dages behandlingstid på mails.

Dit navn*
Din adresse*
Type*
*
Accepterede filtyper: jpg, png, pdf, docx, xlsx, Maks. filstørrelse: 10 MB.
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.