Nu kan du søge om penge til at styrke fællesskabet

Pressemeddelelse -
29-01-2021
Som andelsselskab skaber vi velfærd og vækst regionalt og i det danske samfund gennem leverance af vital infrastruktur og fremtidssikrede energiløsninger.

Pressetelefon: 21 70 31 01

Nykøbing Falster, Roskilde, Fejø og Sorø – det er blot nogle af de steder i regionen, hvor fællesskabende foreninger og initiativer har modtaget en donation fra den andelsejede energi- og fibernetkoncern Andel. Skal din forening eller initiativ også have del i puljen, kan I søge om en donation frem til den 10. marts.

Står din forening og mangler 10.000 kr. til at styrke jeres sammenhold, eller brænder du inde med en fællesskabende idé, som kan samle folk i regionen?

Frem til den 10. marts har du mulighed for at søge om en af Andels ti donationer på 10.000 kr. Du kan søge penge til lige præcis det, du står og mangler, så længe det kommer fællesskabet i regionen til gode, lyder det fra Andels kommunikationsdirektør, Rikke Harbo Trikker:

”Alene kan vi rigtig mange ting, men når vi skaber noget i fællesskab, tænker vi anderledes, drømmer stort og skaber nyt. Det gør fællesskabet til noget helt unikt, og vi oplever, at det skaber glæde og energi i regionen. Ved at give foreninger og initiativer en økonomisk håndsrækning kan Andel forhåbentlig være med til fortsat at skabe glæde og fællesskab. Ingen projekter er for store eller små til at komme i betragtning.”

Donation skaber lokal glæde

Siden 2013 har 150 foreninger og initiativer i regionen modtaget donationer fra det andelsejede selskab, der med både donationer og ildsjælepris ønsker at skabe værdi for sine andelshavere ved at styrke det lokale fællesskab og udviklingen i regionen.

Nu skal de næste 10 modtagere findes, og spørger man en tidligere donationsmodtager, er der ingen tvivl – se at få sendt en ansøgning afsted:

”Da jeg sendte en ansøgning afsted på vegne af Utterslev Ciderlaug, havde jeg ikke turdet håbe på, at vi var blandt de heldige modtagere. Vi ansøgte om penge til et længe ønsket mosteri, så vi i fællesskab kunne presse årets æblehøst. Efter at vi modtog donationen, er medlemstallet vokset, og både børn og voksne fra lokalområdet kigger forbi, når vi holder æblemost-weekend i efteråret. Det er fantastisk, og jeg kan kun anbefale andre at søge”, lyder det fra formand Inge Chabot.

Sådan søger du

Har du eller din forening til huse i Vest- og Sydsjælland eller på Lolland-Falster og øerne, kan du søge om en økonomisk håndsrækning frem til den 10. marts kl.14.00. Du kan finde ansøgningsformularen herunder.

Ansøg nu

Skriv til os

Du er meget velkommen til at kontakte os. Vi lover at vende tilbage så hurtigt som muligt og beklager, at vi har travlt.

Lige nu har vi 10-12 dages behandlingstid på mails.

Dit navn*
Din adresse*
Type*
*
Accepterede filtyper: jpg, png, pdf, docx, xlsx, Maks. filstørrelse: 10 MB.
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.