Selskabsdirektør i Andel fratræder

Pressemeddelelse -
06-06-2023
Gennem Andel Energi udbyder Andel-koncernen salg af el samt natur- og biogas til private og erhvervskunder med hovedvægt på det danske marked. Målet er at være kundernes førstevalg inden for integrerede, digitale og fremtidssikrede kundeløsninger.

Andel-koncernen foretager en ledelsesændring i datterselskabet Andel Energi, som betyder, at adm. direktør Ole Vestergaard i Andel Energi fratræder dags dato.

Baggrunden for fratrædelsen er, at Andel ønsker at styrke den ledelsesmæssige styring og resultatskabelse i Andel Energi, og i den forbindelse vurderer, at der skal en ny ledelses- og kompetenceprofil til i stillingen som selskabsdirektør.

”Vi har de seneste år gennemført en omfattende strategisk fokusering af vores kommercielle energisalg med det formål at sikre en solid resultatudvikling og en stærk værdiskabelse inden for vores kundeløsninger i Andel Energi. Vi vurderer i den forbindelse, at der er brug for en ny profil på direktørposten til at drive Andel Energi videre. Det sker sideløbende med stor respekt og anerkendelse for Ole Vestergaards indsats i Andel gennem årene, hvor Andels energisalg har udviklet sig fra en regional spiller til landets største handelsselskab med 1,2 mio. kunder”, siger Andels adm. direktør Jesper Hjulmand.

Der er i igangsat en rekrutteringsproces med henblik på at finde en ny direktør til Andel Energi.

Læs mere om Andel Energi

Skriv til os

Du er meget velkommen til at kontakte os. Vi lover at vende tilbage så hurtigt som muligt og beklager, at vi har travlt.

Lige nu har vi 10-12 dages behandlingstid på mails.

Dit navn*
Din adresse*
Type*
*
Accepterede filtyper: jpg, png, pdf, docx, xlsx, Maks. filstørrelse: 10 MB.
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.