Søg
Close this search box.

Sidste chance for at stemme til Andels repræsentantskabsvalg

Pressemeddelelse -
16-03-2021
Som andelsselskab skaber vi velfærd og vækst regionalt og i det danske samfund gennem leverance af vital infrastruktur og fremtidssikrede energiløsninger.

Pressetelefon: 21 70 31 01

Hvis du bor i Næstved eller Kalundborg Kommune, kan du stadig nå at være med til at bestemme, hvilke kandidater fra området der skal træde ind i energi- og fibernetkoncernen Andels repræsentantskab. Husk at afgive din stemme – deadline er den 22. marts kl.23.59.

Mange andelshavere i kommunerne Næstved og Kalundborg har de seneste uger sat kryds ved netop den kandidat, de mener skal træde ind i repræsentantskabet i den andelsejede energi- og fibernetkoncern Andel.

Deadline for at stemme til valget nærmer sig, og kommunikationsdirektør Rikke Harbo Trikker opfordrer til, at man gør brug af sit valgkort, som er sendt ud med posten i den seneste tid:

”Andel er et andelsselskab, og når vi stemmer til vores valg, bidrager vi til medlemsdemokratiet og er med til at beslutte, hvilke kandidater, der skal have indflydelse på Andels udvikling. Vi håber, at rigtig mange vil være med til stemme.”

Andels repræsentantskab mødes fire gange om året og drøfter udviklingen i virksomheden, energisystemet og den grønne omstilling af det danske samfund. Derudover er det repræsentanterne, der vælger Andels bestyrelse – og som repræsentant har man selv mulighed for at stille op til Andels bestyrelse.

Bor du, eller har du sommerhus i Næstved eller Kalundborg Kommune, kan du sætte din stemme på en af de i alt 30 kandidater, der kæmper om 23 pladser. I Næstved konkurrerer 16 kandidater om 11 pladser, mens 14 kandidater konkurrerer om 12 pladser i Kalundborg.

Deadline for at stemme er den 22. marts kl. 23.59.