Valg til Andels repræsentantskab i Næstved og Kalundborg

Pressemeddelelse -
01-03-2021
Som andelsselskab skaber vi velfærd og vækst regionalt og i det danske samfund gennem leverance af vital infrastruktur og fremtidssikrede energiløsninger.

Pressetelefon: 21 70 31 01

Næsten 55.000 andelshavere i Næstved og Kalundborg kommune kan fra 1. marts og til og med den 22. marts sætte deres kryds ved den kandidat, de mener skal have en plads i Andels repræsentantskab. I alt konkurrerer 30 kandidater om 23 pladser.

Der bliver konkurrence om, hvilke kandidater fra Næstved og Kalundborg, der skal i Andels repræsentantskab.  16 kandidater i Næstved konkurrerer om 11 pladser, mens 14 kandidater konkurrerer om 12 pladser i Kalundborg.

Andels formand Jens Stenbæk glæder sig over, at mange kandidater har meldt sig på banen.

”Det er et demokratisk sundhedstegn for os som andelsselskab, at så mange kandidater ønsker at engagere sig. Vi glæder os over den stigende interesse for Andel og for at engagere sig i den grønne omstilling. Jo mere aktivt vores andelshavere involverer sig, jo stærkere et andelsselskab får vi. Jeg håber, at rigtig mange andelshavere gør deres indflydelse gældende og stemmer på den kandidat, de mener skal være med til at sætte retningen for Andel.”

Fra begyndelsen af marts vil andelshaverne i Næstved og Kalundborg kommune modtage et brev fra Andel med en kode, som de skal bruge for at afgive deres stemme.

På Lolland er fem kandidater stillet op til i alt otte pladser. Kandidaterne tiltræder derfor automatisk i repræsentantskabet.

De fem nye repræsentantskabsmedlemmer fra Lolland er:

  • Arne Henriksen (genvalgt)
  • Lars Poul Nielsen (nyvalgt)
  • Mette Andersen (genvalgt)
  • Tine Vinter Clausen (nyvalgt)
  • Ulrik Theophil Jørgensen (nyvalgt)

Skriv til os

Du er meget velkommen til at kontakte os. Vi lover at vende tilbage så hurtigt som muligt og beklager, at vi har travlt.

Lige nu har vi 10-12 dages behandlingstid på mails.

Dit navn*
Din adresse*
Type*
*
Accepterede filtyper: jpg, png, pdf, docx, xlsx, Maks. filstørrelse: 10 MB.
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.