Kan din forening/aktivitet bruge 10.000 kr. til at styrke fællesskabet?

I Andel gør vi hver dag vores bedste for at skabe værdi for vores andelshavere og for det, vi skaber i fællesskab i vores region (Nordvest-, Midt- og Sydsjælland, Lolland-Falster og øerne). Derfor uddeler vi to gange om året 10×10.000 kr. til foreninger og aktiviteter, som er med til at styrke det lokale fællesskab og udviklingen i regionen med initiativer, der er i overensstemmelse med vores værdier og ståsted som andelsejet virksomhed.

Næste ansøgningsfrist er den 10. september 2023 kl. 23:59.

Søg en donation

Du sender din ansøgning ved at udfylde formularen nedenfor. Husk at udfylde alle felter og undlade specialtegn som + & # ( ) < > = %. Vi anbefaler desuden at der udelades personfølsomme oplysninger i ansøgningen.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål?

Har du brug for hjælp, eller har du spørgsmål til vores donationsprogram eller vores Ildsjælepris, er du velkommen til at skrive til os på kommunikation@andel.dk.

Betingelser for ansøgning af donation

For at komme i betragtning til en donation skal det projekt, der søges om tilskud til, ligge i Cerius’ forsyningsområde.

Søger du om en donation til et projekt, der ligger uden for Cerius’ forsyningsområde, kan vi desværre ikke støtte det.

  • Dit lokale fællesskab, forening eller projekt skal komme fællesskabet i region Sjælland til gode. Vi støtter således ikke formål, der kun kommer én enkeltperson til gode.
  • Du kan ikke søge donation til projekter udenfor Cerius’ forsyningsområde.
  • For at ansøge skal du være min. 18 år.
  • Andel Holding A/S giver ikke støtte til politiske partier eller foreninger samt religiøse formål.
  • Donationen skal bruges til det formål, der søges til, og det forventes, at du udfylder ansøgningsskemaet sandfærdigt.
  • Ansatte eller bestyrelses- og repræsentantskabsmedlemmer i Andel eller i et af vores datterselskaber kan ikke søge på vegne af den ansøgende klub, forening eller arrangement.
Følg andel: