Søg
Close this search box.

Kan din forening/aktivitet bruge 10.000 kr. til at styrke fællesskabet?

I Andel gør vi hver dag vores bedste for at skabe værdi for vores andelshavere og for det, vi skaber i fællesskab i vores region (Nordvest-, Midt- og Sydsjælland, Lolland-Falster og øerne). Derfor uddeler vi to gange om året 10×10.000 kr. til foreninger og aktiviteter, som er med til at styrke det lokale fællesskab og udviklingen i regionen med initiativer, der er i overensstemmelse med vores værdier og ståsted som andelsejet virksomhed.

Næste ansøgningsfrist er den 10. september 2024, kl. 23.59.

Søg en donation

Du sender din ansøgning ved at udfylde formularen nedenfor. Husk at udfylde alle felter og undlade specialtegn som + & # ( ) < > = %. Vi anbefaler desuden at der udelades personfølsomme oplysninger i ansøgningen.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål?

Har du brug for hjælp, eller har du spørgsmål til vores donationsprogram eller vores Ildsjælepris, er du velkommen til at skrive til os på kommunikation@andel.dk.

Betingelser for ansøgning af donation

For at komme i betragtning til en donation skal det projekt, der søges om tilskud til, ligge i Cerius’ forsyningsområde.

Søger du om en donation til et projekt, der ligger uden for Cerius’ forsyningsområde, kan vi desværre ikke støtte det.

  • Dit lokale fællesskab, forening eller projekt skal komme fællesskabet i region Sjælland til gode. Vi støtter således ikke formål, der kun kommer én enkeltperson til gode.
  • Du kan ikke søge donation til projekter udenfor Cerius’ forsyningsområde.
  • For at ansøge skal du være min. 18 år.
  • Andel Holding A/S giver ikke støtte til politiske partier eller foreninger samt religiøse formål.
  • Donationen skal bruges til det formål, der søges til, og det forventes, at du udfylder ansøgningsskemaet sandfærdigt.
  • Ansatte eller bestyrelses- og repræsentantskabsmedlemmer i Andel eller i et af vores datterselskaber kan ikke søge på vegne af den ansøgende klub, forening eller arrangement.