Søg
Close this search box.

Indstil en ildsjæl

Kender du en ildsjæl, der fortjener 25.000 kr.?

Næste ansøgningsfrist er den 1. oktober 2024 kl. 23:59.

Ildsjæle i regionen (Nordvest-, Midt- og Sydsjælland, Lolland-Falster og øerne.) gør en utrættelig indsats for at skabe aktiviteter og glæde i deres lokalområde. Det engagement og overskud vil vi i Andel gerne anerkende, og derfor uddeler vi hvert år en ildsjælepris til at give ekstra energi til at drive arbejdet videre.

Kender du en ildsjæl, der skaber aktiviteter, som binder folk sammen og giver nye fællesskaber i dit lokalområde? Så indstil din kandidat herunder. Husk, at du må indstille alle de ildsjæle, du har lyst til – så længe de gør en indsats i vores region. Du kan læse mere om betingelserne for at indstille lige her.

Indstil en ildsjæl

Du sender din ansøgning ved at udfylde formularen nedenfor. Husk at udfylde alle felter og undlade specialtegn som + & # ( ) < > = %. Vi anbefaler desuden at der udelades personfølsomme oplysninger i ansøgningen.

Ildsjæleprisen

Hvorfor uddeler Andel en ildsjælepris?

Med ildsjæleprisen ønsker vi at anerkende den store indsats, som lokale ildsjæle lægger for dagen i deres forening, aktivitet eller anden indsats for at styrke det lokale fællesskab i regionen. Hjælp os med at finde frem til årets lokale ildsjæl ved at nominere den eller de kandidater, som du mener fortjener et skulderklap og 25.000 kr. til at drive det gode arbejde videre.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål?

Har du brug for hjælp, eller har du spørgsmål til vores donationsprogram eller vores Ildsjælepris, er du velkommen til at skrive til os på kommunikation@andel.dk.

Betingelser for instilling af ildsjæl

  • Den indstillede ildsjæl skal være bosiddende i Cerius’ forsyningsområde.
  • Den særlige indsats, som ildsjælen lægger for dagen, skal komme fællesskabet i region Sjælland til gode.
  • Den person, der indstilles, skal være minimum 18 år.
  • Andel støtter ikke formål, der kun kommer én enkeltperson til gode, da vi gerne vil styrke fællesskabet i regionen.
  • Andel giver ikke støtte til politiske partier eller foreninger, samt religiøse formål.