Sponsorater

Andels koncernsponsorpolitik

Vi støtter en grønnere fremtid for alle

Det er vigtigt for indsatsen for den grønne og digitale omstilling, at vi står sammen, og som andelsselskab vil vi gerne støtte, engagere og samarbejde med vores andelshavere, kunder og samfundet generelt om indsatsen. Det gør vi med relevante sponsorater, der gør en forskel for den grønne omstilling. For at komme i betragtning til et sponsorat, skal du have en god sag, der fremmer fællesskabets interesser inden for grøn og digital omstilling af vores samfund. Det kan være lokalt eller nationalt.

Med sponsorater:

  • ønsker Andel at støtte andre, der også vil hjælpe vores fælles samfund på vej i en grønnere retning.
  • sætter Andel kollektivet og fællesskabet højere end det enkelte individ, og derfor yder vi ikke sponsorater og støtte til enkeltindivider.

Læg gerne mærke til:

Andel yder ikke støtte til politiske partier eller politiske foreninger samt religiøse formål.

Andel yder ikke støtte til medarbejdere, repræsentantskabsmedlemmer eller bestyrelsesmedlemmer – eller grupper/foreninger, der tegnes af disse.

Andel indkøber gennem brug af sponsorater målbare bidrag til udviklingen af Andels kendskab og omdømme. Indkøbet kan også i mindre omfang omfatte arrangementer i forbindelse med sponsorater, der har et klart forretningsmæssigt sigte.

Søg om et sponsorat

Du sender din ansøgning ved at udfylde formularen nedenfor. Husk at udfylde alle felter og undlade specialtegn som + & # ( ) < > = %. Vi anbefaler desuden at der udelades personfølsomme oplysninger i ansøgningen.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål?

Har du brug for hjælp, eller har du spørgsmål til sponsorater, er du velkommen til at skrive til os på kommunikation@andel.dk.

Donationer

Andel uddeler to gange om året 10×10.000 kr. til foreninger og aktiviteter, som er med til at styrke det lokale fællesskab og udviklingen i regionen med initiativer, der er i overensstemmelse med vores værdier og ståsted som andelsejet virksomhed.

Ildsjælepris

Ildsjæle i regionen (Nordvest-, Midt- og Sydsjælland, Lolland-Falster og øerne.) gør en utrættelig indsats for at skabe aktiviteter og glæde i deres lokalområde. Det engagement og overskud vil vi i Andel gerne anerkende, og derfor uddeler vi hvert år en ildsjælepris til at give ekstra energi til at drive arbejdet videre.

Skriv til os

Du er meget velkommen til at kontakte os. Vi lover at vende tilbage så hurtigt som muligt og beklager, at vi har travlt.

Lige nu har vi 10-12 dages behandlingstid på mails.

Dit navn*
Din adresse*
Type*
*
Accepterede filtyper: jpg, png, pdf, docx, xlsx, Maks. filstørrelse: 10 MB.
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.