Graduates 2021

Bliv graduate

Graduates2022
Bliv graduate

Kickstart din karriere

​Målet med vores graduateprogram er at give dig en god start på din fremtidige karriere samtidigt med at du får muligheden for at prøve kræfter med at løfte højt specialiserede opgaver i Andel-koncernen. Med dine kompetencer i spil bliver du en del af Andels og dine kollegaers fremtidige arbejde med den grønne omstilling og digitalisering af processer.

​Der sker rigtig mange spændende ting i vores del af energibranchen med en verden i forandring og tilsvarende behov for nye løsninger. Ikke mindst da vi i Andel i september 2020 blev en sammenlagt virksomhed bestående af det gamle SEAS-NVE og de dele, vi købte af Ørsted: B2C El, CityLight samt Radius Elnet.

​Du får således en unik mulighed for at være en del af vores transformation og kunne bidrage til opgaver og store udviklingsprojekter på tværs af virksomheden med udgangspunkt fra én af vores fire lokationer Svinninge, Ballerup, Haslev eller Virum.

​Bliv graduate i Andel og få mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt samt kickstarte din karriere med et spændende 2-årigt udviklingsprogram.

Graduateprogrammet

Vil du med på vores rejse?

​Vi skræddersyr graduateprogrammet til dig. Det betyder, at du kommer til at arbejde med opgaver/projekter, der matcher din uddannelse, dine erfaringer og dine interesser. Graduateprogrammet er bygget op af 4 moduler, hvor du som udgangspunkt i hvert modul arbejder med nye typer af opgaver eller videreudvikler på opgaver, du allerede kender.

​Koncernsproget er dansk, og i Andel er du ansat i det samme område gennem hele forløbet. Nogle vil være tilknyttet én afdeling under graduateforløbet og nogle vil undervejs i de 2 år komme forbi flere afdelinger i samme forretningsområde. Det er for at udvikle stærke specialistkompetencer, så du står med et godt fundament efter graduateforløbet.

​Fra dag 1 vil du blive tildelt et ansvarsområde, og vil hurtigt blive et vigtigt omdrejningspunkt for en række daglige opgaver. Det skal sikre dig, at du får en grundig indsigt i vores produkter og processer. Derudover bliver du involveret i udviklingsprojekter i afdelingen og på tværs af virksomheden.

​Lad ikke afstande til vores lokationer skræmme dig. F.eks. ligger Svinninge kun 1 times kørsel i bil fra København, og ellers har vi placeringer tæt på offentlig transport. Vi har desuden mulighed for at kunne arbejde hjemmefra en gang imellem.

Far Og Soen Ved Computer
Citat fra leder

”Som IT graduate kommer du rundt i flere af IT´s afdelinger og får lov til at udfordre og flytte os…”

Virginia Købke, Funktionschef i IT & Digital Innovation, søger 4 graduates

”Vi har stor succes med vores nuværende graduates i Andel IT&DI. De er hurtigt blevet en del af vores forskellige leverance teams og bidrager med ny viden og erfaring hver dag. Vi søger IT-graduates som er digitale indfødte, kan håndtere IT-udfordringer med største selvfølgelighed, og kan hjælpe os med at bruge teknologien på en anden måde, end vi er vant til. Med jeres nysgerrighed kan I opfordre os til at søge viden uden for vores egen komfortzone. Glæder mig til at finde den nye it-graduates generation!”

Virginia Koebke
Graduate forløbet

Dit forløb

Introduktion: Du får en introduktion til afdeling og samarbejdspartnere internt og eksternt samt et særligt opstartsforløb målrettet graduates.

Mentorordning: Du får en fast mentor, som du kan sparre med og som kan hjælpe dig med daglige problemstillinger af praktisk eller faglig karakter. Afhængig af opgaverne undervejs kan der tilknyttes yderligere mentorer, der er specialister inden for de områder, der er behov for.

Graduatenetværk: Du vil løbende deltage i møder med de øvrige graduates i Andel og dele erfaringer. På den måde møder du ligesindede, der netop har afsluttet deres uddannelse og er nye i jobbet, og du hører om forskellige dele af virksomheden, da I vil være ansat mange forskellige steder.

Personlig udviklingsplan: Du vil få en målrettet medarbejderudviklingssamtale (MUS) hvert halve år udover den årlige MUS, som hele virksomheden har.

Videns-/temadage: Vi afholder arrangementer, hvor du og resten af holdet af graduates møder relevante interne og eksterne oplægsholdere, før I selv arbejder videre med emnet.

Piger Sidder Paa Bil Ved Vandkanten

Ansøg

Vil du vide mere om programmet?

Har du brug for at vide mere om programmet, er du velkommen til at kontakte HR Partner Jette Lau Eriksen på telefon 59 21 44 16.

Se graduate stillinger